Bilete la Zilele Sfantului Eustatiu,Patronul Vanatorilor

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 sept 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

”Sf. Eustaţiu – patronul vânătorilor români” este un eveniment de cultură și tradiţie cinegetică ce se va desfășura la Muzeul Satului Dimitrie Gusti din Bucuresti în zilele de 17-18 septembrie 2022, zilnic intre orele 11.00-18.00, organizat de Federația Asociațiilor Vânătorești din România și Biserica Iancu Vechi - Mătăsari, unica biserică din România care păstrează moaște ale Sf. Eustațiu, protectorul vânătorilor ți al familiei.

Programul manifestarii va cuprinde două conferințe despre antropologia și istoria evoluției tehnologice a umanității datorită vânătorii, patru ateliere, un food-court și food-show cu preparate vanatoresti tradiționale și vinuri asortate, sesiuni de initiere a copiilor în desen cu teme din natură, tir cu arcul și tir la simulator, precum și prezentarea unor meșteșuguri tradiționale conexe interacțiunii active a omului cu natura prin intermediul vânătorii și al îngrijirii animalelor sălbatice din România de-a lungul istoriei.

În ambele zile se vor desfășura în parteneriat cu AChR (Asociatia Chinologică Română) sesiuni ale unui concurs de frumusețe pentru rase de câini de vânătoare, porecum și expoziții de efecte și arme de panoplie de vânătoare, expoziții de fotografie cu tematică fauna sălbatică și o expoziție interactivă de păsări de pradă vii organizată împreună cu Asociația Accipiter România.

Evenimentul are ca principal obiectiv conștientizarea publicului asupra bogăției tradițiilor legate de biserică, familie și preocuparea activă pentru păstrarea unui mediu sănătos pentru fauna sălbatică precum și valorizarea acestor tradiții în context național, regional și global actual.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.