Bilete la Waha Festival

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 iul 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Dragi prieteni, vă invităm la cea de-a 8-a ediție a Festivalului Waha pe dealul nostru favorit. Ne continuăm călătoria cu o altă experiență conștientă pentru trup și suflet în mijlocul naturii, sub cerul clar si plin de stele.

Anul acesta sărbătorim și onorăm elementul care leagă Cosmicul de Crearea de pe planeta noastră, sursa vieții pe pământ, cea Feminină. Din semințele care cresc iarba și copacii, ouăle care poartă păsările, uterul care ne poartă oamenii, frumusețea dansului, putem simți puterea sa de creație, energia continuă să prospere și să înflorească. Înțelegerea și îmbrățișarea femininului creează echilibrul foarte necesar, care poate și va avea un impact puternic asupra societății noastre. Să dansăm în căldura ei, să râdem în claritate și să iubim tot ce este.

Vom avea 5 scene muzicale, lansate pentru a capta o gamă largă de muzică live și electronică, de la sesiuni de ambient și jam, până la techno și psih, prin una dintre cele mai bune gameplay-uri pe care le cunoaștem.

Agora este noua zonă de expoziții, dezvoltată ultima ediție, care va găzdui o selecție semnificativă de lucrări de la artiștii pe care îi placem. Legătura sa cu zona de mancare și cu "Chill in Space" îl face să fie noul centru social pe care noi l-am simțit necesar pentru a aduna oameni într-un loc independent de scenele de muzica.

Atelierele și practicile vor avea loc în zona Luminish, zona de auto-dezvoltare holistică în mijlocul campingului.

Zona Tribal Village, pe malul râului, va fi găzduită de echipajul Art Labyrinth din Moldova, care a fost o mare surpriză și a primit un mare răspuns bine meritat ediția precedentă.

Waha Kids este zona dedicată noii generații, un loc creativ unde copii tăi au propriul lor festival mic. Oferim formatori dedicați pentru a vă asigura că voi și copiii dvs. aveți jocuri și activități distractive.

Parcare liberă. Camping gratuit. Dușuri gratuite. Dragoste fara constrangeri.

www.wahafestival.ro

Solicitarile de preschimbare a biletelor se pot trimite pana pe data de 05.07.2019 ora 10:00

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.