Bilete la Vraja Ecranelor

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 oct 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cu bucurie și entuziasm vă invităm la spectacolul de teatru "Vraja Ecranelor”!
Cine? Trupa de teatru SUFLETOS
Cand? 7 octombrie, la orele 17:00
Unde? LumiLand -Teatru pentru Copii
Durata: 45 de minute

"Vraja ecranelor" este o poveste captivantă și educativă, perfectă pentru copiii cu vârsta peste 3 ani, dar și pentru cei mai mici.

Povestea spectacolului ni-l prezintă pe Eric, un copil pasionat de ecrane. Telefonul, laptopul și televizorul sunt cei mai buni prieteni ai săi, iar jocurile par să fi înlocuit orice alt interes.
Este o problemă serioasă, pentru că Eric și-a pierdut complet plăcerea de a se bucura de lucruri simple, precum gustarea unor brioșe delicioase sau crocantele grissini.
Cu toate acestea, norocul vine sub forma surorii sale Ema, care știe exact ce trebuie să facă pentru a-l ajuta pe Eric să redescopere bucuria și entuziasmul pentru viață.

Spectacolul de teatru "Vraja Ecranelor" nu este doar o poveste minunată, ci și o lecție valoroasă pentru cei mici despre importanța echilibrului în utilizarea tehnologiei și redescoperirea bucuriei în activitățile simple din viața de zi cu zi. Durata spectacolului este de 45 de minute, perfect adaptată pentru atenția și energia copiilor.

Eric e dependent de ecrane. Nimic altceva nu vrea sa mai faca. Doar telefon, laptop si TV. Si-a pierdut complet placul de joc. Nici sa manance briose sau grisine nu mai vrea. Va dati seama cat e de grav. Noroc ca Ema stie exact ce are de facut sa-si salveze fratele!

Spectacolul durează 45 de minute și este gândit pentru copiii peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici).

Detalii despre bilete găsiți la telefon 0748 831 687 și pe email la contact.lumiland@gmail.com.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.