Bilete la Vizitare Muzeul Fabrica de Știință

Data si locatia

01 ian-31 dec

ora 12:00

Vizitare Muzeul Fabrica de Știință - 01 ian

Turda, Piata Romana

Bilete   

de la 22,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Muzeul de știință si iluzii optice este cel mai recent proiect al Asociației Astronomice Pluto, urmând aceeași linie educațională ce se regăsește și la Planetariu Mobil sau Muzeul Iluziilor Mobil.

Fiind o locație fixă cu un spațiu generos de 700mp, voluntarii Asociației Astronomice Pluto au reușit să construiască singurul labirint de oglinzi din Transilvania, cel mai lung tunel Vortex, o cameră Ames uriașă, o cameră Up side Down, holograme didactice, un virtual sand box și multe alte exponate care îmbină știința și iluziile optice.

Ghidajele sunt susținute de cunoscuții "povestitori astronomici" de la spectacolele de Planetariu Mobil, Dan Coltea și Adi Filpisan.

Totodată nu lipsesc experimentele live, experimente care completează curricula din programa școlară, fiind un real suport pentru elevi, profesori și părinți.

Locația muzeului este una neconvențională, fosta Fabrică de bere Turda, în prezent monument istoric.

În amenajarea muzeului s-a încercat păstrarea și punerea în valoare a clădirii, spațiul rezultat fiind unul în care cărămida împreună cu lemnul și metalul ajută la construirea unei atmosfere industriale autentice, dar în acelați timp plin de căldură și ospitalitate.

Muzeul " Fabrica de știință " este deschis sâmbătă și duminică între orele 10:00 - 20:00, iar accesul se face doar cu rezervare la numărul de telefon 0740-365699.

Preț bilet:
22 RON copii (3-18 ani)
28 RON adulți

Family ticket 2+2 90 RON
Grup adulți +10 pers. 22 RON
Grup copii +10 pers. 20 RON

Reguli sanitare: purtarea măștii obligatorie, verificarea temperaturii obligatorie, distanțare minim 2 m, 20mp/persoană. (suprafață muzeu 700 mp).

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.