Bilete la Vine o sanie pe drum

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 02 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

VINE O SANIE PE DRUM

SCENARIUL ȘI REGIA ARTISTICĂ: Diana Boboc

SCENOGRAFIA: Bajko Attila

PĂPUȘILE: Eva Lihor Laza

PICTURĂ:Marina Nicolici

MUZICA: Marius Mihalca

COREGRAFIA: Diana Boboc

Vârsta recomandată: 3+

Durata spectacolului : 50 min.

Distribuția: Raul Lăzărescu, Octavia Petrișor, Olivera Iovanovici, Mădălina Toderaș, Diana Boboc.

A fost odată….ca niciodată… așa începe povestea trăită de Ionică. Plecat în căutarea mamei sale pe vreme geroasă, tare trist și supărat cutreiera orașul, cântând la flașneta lui. Băiețelul avea o cutiuță cu mici nimicuri din care, din când în când, mai dăruia celor de-o seamă cu el câte o surpriză.

Fără să mai creadă în Moș Vifor, în zâne, pitici şi alte basme, rătăcit în lumea poveștilor, întâlnește personaje autentic românești care-l îndrumă și reușesc, sau nu, să-i schimbe drumul.

Șoptind în taină despre povești uitate, despre cea mai dorită dorință a copiilor de a fi lângă mama, aducându-ne aminte despre vremurile copilăriei care odată trecute le poți regăsi doar în povești, spectacolul vorbește despre bunătate și despre bucuria de a dărui.

----

---
Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.