Bilete la VADOO Fest 6

Data si locatia

15-18 aug

ora 12:00

VADOO Fest 6

Buzau, Vadu Oii

Bilete   

de la 400,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Între 15 și 18 august VADOO Fest te provoacă să îmbini distracția cu arta și să fii parte a unei experiențe multiculturale memorabile, în mijlocul naturii. Lasă-ți simțurile să vibreze pe ritmuri de: reggae, afro, jazz, indie rock și world music.

Timp de 4 zile Vadoo Fest devine un loc de întâlnire a culturilor și a ideilor sub tema: “The Earth is my property x I belong to the Earth”. Fii parte a acestei aventuri și lasă-te inspirat de energia locului și de comunitatea vibrantă care se adună aici.

Unde?

Descoperă o oază de liniște situată într-o poiană înconjurată de păduri, unde vei găsi un loc primitor și confortabil, cu un design inspirat de natură, o atmosferă chill și oameni liberi cu spirit aventurier. La doar 3 ore de București, sau 2 ore de Brașov, în localitatea Vadu Oii, județul Buzău.

Line-up: Queen Omega (Trinidad), Rajery (Madagascar), Trio Mandili (Georgia), Om la lună, SonoTerra Duo, Luna Maar, Amphitrio, UFe, K-lu, Zicu, ZO, Calibro 45, Alt Om, Pur și Simplu, C.loud.

Zona artelor, dezvoltată de asociația Alt Real se dezvăluie în locațiile neconvenționale din pădure. Te poți bucura de performance-uri, instalații sau chiar expoziții prin programele: Natural Bond și Vadoo Exhibits.

Activități și experiențe

În prețul biletului ai incluse ateliere de: Yoga, Tobe africane, Juggling & Hula Hoop, Crea’ie Mandale, Astronomie, Nature Therapy & more. Relaxează-te în Chill Zone, acceptă provocarea la Mission Impossible Tree, sau redescoperă-ți copilăria în Kids Area. Nu rata o plimbare în picioarele goale pe Aleea Senzorială.

*VADOO Fest este un festival care încurajează un stil de viață sustenabil și redescoperirea legăturilor cu natura. Animăluțele sunt binevenite întotdeauna.

** Cu un număr limitat de bilete disponibile, asigurăm o experiență intimă și de calitate pentru fiecare participant.”

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.