Bilete la VA URMA. Ghid performativ pentru spectator

Data si locatia

20 mar

ora 10:00

VA URMA. Ghid performativ pentru spectator

ONLINE EDITION, ONLINE EDITION

Bilete   

de la 8,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Vă invităm la o experiență a reîntâlnirii cu echipa TT într-o călătorie ghidată în universul teatrului. Însoțitorii dumneavoastră vor fi actorii: Emanuel Becheru, Paul Ovidiu Cosovanu, Cătălina Eșanu, Corina Grigoraș, Gina Gulai, Ecaterina Hâțu, Maria Hibovski, Andrei Merchea, Rareș Pârlog, Mircea Postelnicu, Adina Suciu.

Escale asigurate de Ada Milea, Mariana Cămărășan, Elise Wilk, Eugen Jebeleanu

Un concepTT de Gianina Cărbunariu

Vlad Socea – asistent
Alex Halka – sound design
Cristian Niculescu – lightdesign

Cristian Ionescu – regie tehnică

Vârstă recomandată: 12+

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.