Bilete la Un capricorn sub stele

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 ian 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

O comedie în care încurcăturile se țin lanț, aburii alcoolului ale celor două protagoniste, Maria Buză și Liana Lungu, se transformă în piese muzicale consacrate. Profesorul universitar, Andrei Duban, este inchiriat pentru servicii amoroase, nici de cum pentru pregătirea lui profesională, sau munca ingrată de frizer de câini pe care a îmbrățișat-o să-și rotunjească veniturile.

“Un Capricorn sub stele”, este un spectacol creat de Brîndușa Novac, după un text de Alexandr Galin, în care viata aluneca pe valurile pasiunii, iar spectatorii sunt purtati de personaje intr-o comedie geniala, efervescenta si eleganta!

Alexandr Galin, un dramaturg apreciat în toată lumea, piese lui fiind jucate astazi la Tokyo, Paris, New York, Berlin, Moscova, dar mai ales la Londra unde acesta locuieste in present.

Brindusa Novac, un consacrat regizor și scenarist, a primit in cariera sa artistica zeci de premii nationale si internationale prin montarea spectacolelor din cele mai variate, de la teatru, comedii muzicale, la spectacole de varietăți, music-hall și circ.

Maria Buză, Liana Lungu și Andrei Duban nu numai ca interpreteaza roluri magistrale, ci isi dezvaluie harul in interpretarea muzicii live, succesul lor fiind incontestabil.

O echipa remarcabila va propune un spectacol deosebit, in care veti intra in lumea filmului prin teatru si in lumea teatrului prin film!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.