Bilete la Un artist, un pian și un ȚAMBAL, TURNEUL NAȚIONAL DE RECITALURI Classic, Jazz, Folclor

Data si locatia

26 sept

ora 19:00

Un artist, un pian si un TAMBAL, TURNEUL NATIONAL DE RECITALURI Classic, Jazz, Folclor

Arad, Filarmonica Arad

Bilete   

de la 22,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

marți, 26 septembrie 2023, ora 19:00
sala Palatului Cultural

Un artist, un pian și un țambal

solist: Cătălin Răducanu - pian și țambal

Turneul național Un artist, un pian şi un ţambal – Clasic, jazz, folclor, mai bine zis prima sa ediţie, îşi propune să spargă la modul demonstrativ barierele culturale, sociale și etnice dintre stilurile muzicale, fenomen care separă cel mai mult oamenii din punct de vedere social. Mai mult chiar decât standing-ul financiar.
Un tânăr muzician multitalentat – Cătălin Răducanu – aflat la început de carieră, dar deja cu confirmări ca orchestrator, aranjor, dar mai ales poli-instrumentist, va aborda în fața publicului teme celebre și pagini muzicale de mare rafinament și autenticitate, atât din zona de clasic, de jazz, cât și de folclor.
Spectatorii vor fi martori nu doar ai unui act artistic plin de vervă și virtuozitatea specifică unui talent unic, ci vor vedea și asculta cum Muzica poate impresiona indiferent de instrumentul sau stilul în care este abordată. Cu un fir narativ pe care muzicianul-povestitor îl va depăna în fața publicului, cei prezenți vor fi martori la căderea barierelor etnice și sociale care – în mod fals – sunt ridicate tocmai de muzica pe care o ascultăm.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.