Bilete la Tur Aventura Parc OCC

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 sept 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Tururi cu perete de escaladă, tiroliană și trasee prin copaci (unul dintre ele disponibil doar pentru copiii care au minim 1.20 m.)

Informatii utile:

1. Accesul la Aventura Parc este permis numai până la ora de pe bilet, după această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea intrării pe traseu din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la ulterior.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării evenimentelor de către organizator.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului.

Cu o zi înaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Operei Comice.
Vârsta minimă: 5 ani
Durata: aproximativ 30 min


Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.