Bilete la THQ | Jazz Concert

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 feb 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

THQ | Jazz Concert

THQ este un band de jazz înființat de aproximativ un an. Desi un an nu pare (si cel mai probabil nici nu este) o perioada lunga de timp, am avut plăcerea sa ducem acest proiect pe numeroase scene de jazz.
Împreună cu publicul, ne-am bucurat de frumusețea și spontaneitatea muzicii de jazz, iar susținerea ascultătorilor noștri ne-a incarcat la fiecare concert si ne-a motivat sa iesim din aria de confort.
In seara de miercuri, 21 Februarie 2024, la Katz, vom cânta intr-o formula ușor schimbată:
Denisa Troncea - Voce
George Vizitiu - Pian
Luca Ioachimescu - Bass
Bogdan Tabarca aka “Bodo”- Tobe
Va așteptăm cu drag, in superba locație aflata vis-a-vis de Conservator, sa luati parte la un concert marca THQ de standarde jazz și compoziții proprii!
Details:
THQ - Jazz Concert -
Open Doors: 19:00 | Concert: 20:00
Bilet: 40 Ron
Poiana Narciselor nr. 1 | Zona Cismigiu
Rezervări: 0762 733 224

________________Regulament evenimente_____________________
Achiziția de bilet asigură și rezervarea la masă
Acces locatie/scanare bilete: 19:00 / Concert: 20:00
Toți spectatorii platesc bilet indiferent de varsta (excepție 0 – 3ani)
Nu sunt permise animale de companie
Prețul biletului nu include consumația la masă
Masa rezervată pe durata evenimentului este de minim 4p. În cazul în care ați achizitionat 2 bilete, iar concertul este sold out, există posibilitatea să stati la masa și cu alți spectatori.
Aranjarea la mese se face in functie de momentul achizitiei biletului.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.