Bilete la The Prague Cello Quartet

Data si locatia

15 iun

ora 20:30

The Prague Cello Quartet

Oradea, Filarmonica de Stat Oradea

Bilete   

de la 40,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Sâmbătă, 15 iunie 2024, ora 20.30
Filarmonica de Stat Oradea, sala Enescu-Bartok
The Prague Cello Quartet – Interpretări unice ale unor piese clasice, coloane sonore, jazz, rock și pop.

Cea de-a treia ediție a festivalului internațional Sounds of Oradea va avea loc în perioada 14-16 iunie și va încânta publicul cu trei spectacole de excepție, în spații culturale consacrate din oraș, Piața Unirii și Filarmonica de Stat.

Vom petrece a doua seară din festival alături de The Prague Cello Quartet – un ansamblu remarcabil format din patru muzicieni talentați, absolvenți ai unor academii muzicale prestigioase. De la debutul lor pe scena muzicală în 2006, The Prague Cello Quartet au creat peste o sută de aranjamente muzicale captivante și au urcat pe scene renumite în diverse colțuri ale lumii, inclusiv în Japonia, China, Coreea de Sud, Columbia și, desigur, în întreaga Europă. Spectacolul The Prague Cello Quartet are loc în 15 iunie de la ora 20:30 la Filarmonica de Stat și va include interpretări unice ale unor piese clasice, dar și coloane sonore, jazz, rock și pop.

Biletele pot fi achiziționate online de pe platforma bilete.ro și de la casieria Filarmonicii de Stat Oradea.

Sounds of Oradea Festival (SO Festival) este un eveniment conceput și organizat de către Visit Oradea (Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune) și Primăria Municipiului Oradea. Directorul artistic al acestui festival este dirijorul catalan David Giménez Carreras, nepotul și dirijorul celebrului tenor José Carreras.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.