The Mission 17 Years Anniversary

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 nov 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

THE MISSION
17th Years Anniversary
presents

Saturday
11th of November
Sala Polivalenta
Calea Piscului nr. 10
22.00 pm

LINE-UP:
Sasha & John Digweed
Magdalena
Victor Stancov

17 years with YOU, 17 years TOGETHER!

Au fost seri liniștite care s-au transformat în nopți colorate. Au fost sute de dimineți fericite la răsărit. Au fost reverii electronice cu ochii deschiși care s-au transformat în amintiri savuroase. Au fost mâini în aer, emoții, zâmbete, dans în extaz, îmbrățișări dulci sub soare și sound-uri nebunești. Au fost prietenii, melancolii și săruturi la apus… toate în capsula timpului. Am fost împreună. 17 ani.

Pe 11 noiembrie aducem o stare de euforie care va rămâne cu tine mult timp după ce ultimele sunete se vor pierde în răsărit. Nu este doar aniversarea noastră, ci și a voastră, a celor care ne "dansați” pragul de atâția ani. Anul acesta The Mission vine cu un festin b2b, un lineup de poveste în care ne vom revedea cu două legende care ți-au oferit cele mai frumoase dantelării progressive din istoria muzicii electronice și pe care nouă ne place să-i numim "de-ai casei": Sasha & John Digweed. Fast forward: au trecut 10 ani de când iconicul duo-ul lipsește din party-urile peisajului autohton și 6 ani de când nu au mai încântat împreună scena clubbingului mondial. Pentru cei care s-au lovit măcar o dată în viață de energia contagioasă marca Sasha & John Digweed și n-au apucat să-i asculte în această vară la Resistance Ibiza dar și pentru novici, 9 septembrie este un moment perfect să retrăiești amestecul de emoții și nostalgie sau să deguști o mostră de muzică de la doi artiști care nu mai au nevoie de nici o recomandare. La finalul petrecerii vei vărsa cel puțin o tonă de aprecieri.

Magdalena, este pe lista de “must hear” în 2017. Artista face parte din familia Diynamic încă de la începuturi, având o traiectorie bine definită în cariera sa. După ce a condus label-ul Ego din Hamburg câțiva ani la rând, iar în 2016 s-a bucurat de un sezon de succes la Ibiza “împănat” cu propriul show - Magdalena's Pony Farm la Radio Ibiza Sonica, Magdalena și-a adus contribuția și a compilația “10 Years Diynamic” în Septemberie 2016 cu primul său release “Should I Stay”. De încălzire se ocupă Victor Stancov.

Adunarea generală se dă începând cu ora 22.00, la Sala Polivalentă, iar cadoul va fi o noapte cum rar dansăm. De încălzire se va ocupa Victor Stancov.
Dacă v-am făcut poftă de puțin dans, come celebrate with us! Va fi de neuitat!

⚪ SASHA
http://www.djsasha.com/
https://www.facebook.com/sasha/

⚪ JOHN DIGWEED
http://www.johndigweed.com/
https://www.facebook.com/djjohndigweed/

⚪ MAGDALENA
http://www.diynamic.com/artists/detail.php?dj=112
https://www.facebook.com/magdalena.diynamic/

⚪ VICTOR STANCOV
https://soundcloud.com/victorstancov
https://www.facebook.com/victorstancovro

⚪ BILETE REGULAR în sistem e-ticket – 60 RON
Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home). Plătește cu cardul, fără taxă de curierat.
Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot
ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la
eveniment.
⚪ BILETE REGULAR AVANS: 60 RON (în rețeaua Bilete.ro)
- Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat)
- Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.
- Alte puncte de vânzare: E3 (Calea Floreasca Nr. 111 -113), Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Calea Griviței, Nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.
⚪ BILETE VIP ÎN AVANS: 100 RON

⚪ BILETE REGULAR LA INTRARE: 80 RON

⚪ BILETE VIP LA INTRARE: 150 RON

☏ Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI mese sunați la:
+40 733 627 846

Distribuie aceasta pagina