Bilete la The Bomber Alexandru Nita RETURNS! - DYNASTY FIGHT LEAGUE

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 nov 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

The Bomber" Alexandru Niță RETURNS! - DYNASTY FIGHT LEAGUE

O gală de excepție pe 25 noiembrie 2022!

Alexandru Niță, Campionul Mondial neînvins în kickboxing-ul profesionist revine în ring pe 25 noiembrie 2022, la #DYNASTY #FIGHT #NIGHT într-o confruntare pe reguli de box profesionist.

DYNASTY FIGHT NIGHT este un eveniment sportiv de anvergură, ce se va desfășura în București în cadrul Centrului Sportiv Apollo pe data de 25.11.2022, incepand cu orele 19:00.

În cadrul evenimentului sunt programate 8 meciuri în care vor lupta sportivi de top din kickboxing-ul și box-ul profesionist, Main Eventul serii îl are ca protagonist pe  Alexandru „ The Bomber” Niță, Campion K1 neinvins, de altfel, fiind si primul Campion Mondial de K1 al Romaniei, la categoria ușoară.
Adversarul campionului Alexandru „The Bomber” Nita fiind un sportiv titrat al scenei internationale din boxul profesionist.

Oragnizatorii galei sunt Asociația Sportivă „Dinastia Niță” și Dynasty Fight League, prin intermediul dlui. Marius-Vasile Niță, Maestru al Sportului, devenit promotor al artelor martiale de contact și susținător al tinerelor talente de mai mult de 10 ani.

Alaturi de cele doua organizatii este si Liga Profesionista de Box, avandu-l ca reprezentat pe dl. Viorel Plosca, presedintele ligii, acesta fiind prezent in cadrul evenimentului, pregatit sa supravegheze indeaproape meciurile de box profesionist.
De asemenea, în cadrul evenimentului și-a anuntat prezența, Legenda K-1 si a kickboxing-ului international, Gago Drago.

Pret bilet:100 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.