Bilete la Sunetul Muzicii

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 ian 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Sunetul Muzicii, Musical, + 7 ani, Sala Mare

Durata: 165 de minute cu pauza

Doamnelor și domnilor, dragi copii, este adevărat: familia von Trapp este la Opera Comică pentru Copii și își spune povestea în spectacolul „Sunetul muzicii”. Sunt toți prezenți: Căpitanul sever, dar în realitate sensibil și pasional, guvernanta Maria, care își caută norocul în afara zidurilor mânăstirii, cei șapte năzdrăvani ai familiei, copiii Liesl, Friedrich, Louisa, Brigitta, Kurt, Marta și Gretl. Toți sunt pregătiți să vă încânte cu cele mai frumoase melodii compuse de Richard Rodgers și să demonstreze, din nou, că muzica nu e numai distractivă, educativă, fascinantă, ci și salvatoare.

Mmusical de Richard Rodgers
Libretul de Oscar Hammerstein II

Regia, coregrafia și costumele: Răzvan Mazilu
Dirijori: Alexandru Ilie, Gheorghe Iliuță
Decorul: Sabina Spatariu
Video și lighting design: Eranio Petrușka
Asistent de regie: Raluca Oprea
Asistenți mișcare scenică și coregrafie: Theodora Munteanu, Consuella Crăciun, Mihai Pricope
Pregătirea muzicală: Mădălina Constantinescu (copii), Abel Corban, Marius Groza
traducerea versurilor în limba română: Alexandru Ștefănescu
traducerea textului de Russel Crouse și Howard Lindsay, obținută de la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați, este în conformitate cu cerințele deținătorilor drepturilor de autor

premiera OCC: 1 iunie 2018

Informatii utile :

”1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
4. Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile în sala de spectacol.
5. Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.”

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier, game room, ateliere).

Cu o zi înaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Operei Comice.

Pret: 90/70/60/40/30 lei

In pretul biletului sunt incluse: timbrul muzical (5%), timbrul monumentelor istorice (2%), Crucea Rosie (1%)

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Video

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.