Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 dec 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Stefan Banica – Concert Extraordinar de Craciun 2017

Cele 3 concerte de Craciun Stefan Banica, de la Sala Palatului, se vor desfasura astfel:
-Concertul anuntat pentru data de 15 decembrie va fi reprogramat pe 16 decembrie, ora 17:00
-Concertul anuntat pentru 16 decembrie va incepe la ora 20:30
-Concertul de pe 17 decembrie ramane asa cum a fost stabilit initial, la ora 19:30
Cele doua concerte de Craciun de pe 16 decembrie vor fi dedicate memoriei Majestății Sale, Regele Mihai.

Biletele achizitionate pentru data de 15 decembrie isi pastreaza valabilitatea pentru concertul reprogramat pe 16 decembrie, ora 17:00. Contravalorea biletelor nu se returneaza deoarece spectacolul a fost amanat nu anulat. Pentru mai multe informatii/detalii, puteti suna la urmatoarele numere de telefon.: 0722408143, 0745171770, 0761478756.
Va multumim pentru intelegere!

Stefan Banica este singurul artist roman care se impune de 16 ani incoace cu una dintre cele mai mari si complexe productii muzicale din Romania, devenita traditie - Concertele Extraordinare de Craciun.
Concertul de Craciun are in spate o echipa de peste 150 de oameni, o munca sustinuta ce incepe cu cel putin sase luni inaintea evenimentelor din decembrie. O productie grandioasa care a devenit un adevarat reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani.
Performanta lui Stefan Banica este cu atat mai mare cu cat, dupa cincisprezece ani neintrerupti de concerte de Craciun, sustine in continuare cel mai mare numar de concerte la Sala Palatului, in fiecare an, si vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Craciun, spectacolele desfasurandu-se, an de an, cu casa inchisa.


Pentru ca cele doua zile, 15 & 16 decembrie, Sala Palatului sunt SOLD OUT,
Al treilea spectacol pe 17 decembrie

Stefan Banica continua traditia concertelor sale extraordinare de Craciun, pentru al saisprezecelea an consecutiv, cea mai longeviva productie muzicala din Romania.

Asa cum ne-a obisnuit, biletele de la primele doua concerte, pe 15 si pe 16 decembrie s-au epuizat rapid asa ca avem si cel de ala treilea spectacol pe 17 decembrie. Toate concertele incep la 19.30, la Sala Palatului.

Stefan Banica este singurul artist roman care se impune de 16 ani incoace cu una dintre cele mai mari si complexe productii muzicale din Romania, devenita traditie - Concertele Extraordinare de Craciun. Concertul de Craciun are in spate o echipa de peste 150 de oameni, o munca sustinuta ce incepe cu cel putin sase luni inaintea evenimentelor din decembrie. O productie grandioasa care a devenit un adevarat reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani.
Performanta lui Stefan Banica este cu atat mai mare cu cat, dupa cincisprezece ani neintrerupti de concerte de Craciun, sustine in continuare cel mai mare numar de concerte la Sala Palatului in fiecare an si vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Craciun, spectacolele desfasurandu-se, an de an, cu casa inchisa.

In Concertele de Craciun din acest an se vor regasi atat hiturile lansate de-a lungul anilor de Stefan Banica, cat si piese noi, care vor aparea la inceputul acestei toamne pe un nou material discografic – “Picat din Luna” – album ce va purta semnatura inconfundabila a lui Stefan Banica si care va contine multe cantece noi si colaborari neasteptate.

Stefan Banica este un artist complet, ce a atins recorduri de neegalat in cariera sa de peste 30 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. Show-urile sale, ce-i poarta amprenta inconfundabila, sunt unice in intreg showbiz-ul romanesc.

Mai multe detalii despre noul album Stefan Banica – “Picat din Luna” si concertele de Craciun si multe altele, puteti gasi aici:

https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial
https://www.instagram.com/stefanbanica.official
https://www.stefanbanica.ro

Distribuie aceasta pagina

)