Stand-up comedy - Teo, Vio si Costel

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 feb 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Teo, Vio și Costel revin
Acum emit 100% păreri!

Doamnelor și domnilor!! Urmează un anunț important pentru țara! Într-o perioadă a lucrurilor serioase, fără a face nota discordantă în societate, Teo, Vio si Costel au decis: emit 100% păreri! Vor să înceapă anul 2019 pe post de analiști și nu oriunde, ci la Sala Palatului! Astfel, după ce anul acesta au înregistrat SOLD OUT și pentru ca au primit aplauze la scena deschisă după 2 ore de hohote de râs fără întrerupere, cei numiți după show “Gentlemenii stand-up-ului românesc” își țin promisiunea!
Pe 16 februarie 2019, la Sala Palatului începând cu orele 20.00 cei trei revin în mega show-ul “100% păreri”!

Teo, Vio si Costel au decis să opteze pentru luna februarie, la fel ca și în acest an, ca să le poarte noroc. De fapt, ca să se aniverseze din nou. Acum …. marchează 15 ani de carieră. Emoțiilor de a reveni pe scena Sălii Palatului li se adaugă cele ale reîntâlnirii în această locație cu minunatul public pe care îl iubesc de când au început să facă stand-up. Și ca sa fie pachetul complet, elementelor care le dau tensiunea săngelui peste cap li se adaugă eterna dilema ca și la show-ul trecut: cu ce să se îmbrace…

Pănă vor elucida misterul (să speram ca o vor face din timp și nu chiar în dimineața lui 16 februarie 2019), cei 3 invită publicul doritor să își achiziționeze biletele puse în vânzare. Ca de obicei, nu fac nicio altă promisiune decât ca vor fi ei înșiși!

Bilete:
Categoria 1 - 120 lei
Categoria 2 – 100 lei
Categoria 3 – 80 lei
Categoria 4 - 50 lei

Despre artiști

Teo

Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Foarte rapid a apărut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet. Teo are o experiență remarcabilă pe scena, începând cu cea de club, pănă la spectacole și turnee în țara, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate. De la natura umană la mărunțișurile de zi cu zi, disecă automatismele de comportament, (stereotipiile) într-un mod în care te face sa râzi, dar să și găndești.

Vio

În formula de scena cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamna că gluma e bună.

A început să facă stand up în 2004 la Cafe Deko, pe vremea în care nu exista seara amatorilor pe motiv ca încă nu era nimeni profesionist. A fost inspirat să facă asta atât de comedianți de afară, precum Eddie Izzard cât și de băieții care începuseră să țină primele show-uri în clădirea Teatrului Național. În cei zece ani de scenă, cu spectacole atât în club cât și în țară, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy in România.

Costel

Unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui. Ca și stand-upper Costel este un povestitor și un fin observator al atitudinilor, dispozițiilor și preocupărilor umane, cât și un performer cu umor spumos și uneori absurd, care reușește de fiecare dată să se apropie de public și să-l surprindă.

Distribuie aceasta pagina