Bilete la Serate Muzicale in Bucuresti

Data si locatia

24 mai

ora 19:00

Serate Muzicale in prezinta Duo Kitharsis

Bucuresti, Sala de concert a Palatului Camerei de Comert si Industrie,Bucuresti

Bilete   

de la 75,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Pianista Madalina Pasol deschide seria de concerte

”Serate muzicale in Bucuresti” de la Palatul CCIB

Bucuresti, 10 februarie 2022 – Lanto Communication alaturi de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti anunta lansarea seriei de evenimente ”Serate Muzicale in Bucuresti”, organizate in centrul istoric al Capitalei, in salile spectaculoase din Palatul Camerei bucurestene din Str. Ion Ghica nr 4. Seria de evenimente culturale va fi deschisa marti, 1 martie, la ora 19:00, cu recitalul de pian: ”DE LA CLASIC LA JAZZ” sustinut de Madalina PAȘOL si cu vernisajul de pictura al Avei PAȘOL. Toate manifestarile culturale se vor desfasura conform normelor in vigoare, la capacitatea permisa desfasurarii in siguranta si cu validarea certificatelor verzi pentru toti participantii.

Cu o experienta vasta in domeniul organizarii de concerte de mare calitate, Lanto Communication are in vedere reunirea unui public variat pentru a asculta muzica buna si a admira arta de calitate in centrul istoric al Bucurestiului, la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, edificiu de prestigiu al arhitecturii bucurestene a inceputului de secol XX.

Recitalul pianistei Madalina Pasol cuprinde lucrari de Mozart ca ”Alla turca” si variatiuni de jazz pe o tema de Mozart "Ah vous dirai-je, Maman" cu un aranjament al artistei. In program va fi si D. Marinelli - Pride and prejudice, George Gershwin - 3 Prelude si A. Piazzolla – arr. M. Paşol – Libertango, precum si Concertul in Do major pentru violoncel si Orchestra RV 399, interpretat alaturi de Ava Pasol la violocel.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, pianista Madalina Pasol a primit primele lectii de pian de la bunicul sau, solist al Orchestrei Radio din România, iar la vârsta de 9 ani a debutat cu Orchestra de Camera Sinfonietta, la Ateneul Român. Artista a urmat cursurile Universitatii de Arte din Berlin. In turneele sale, Madalina Pasol a concertat ca solista, sau in formatii camerale impreuna cu solisti si artisti de renume mondial, activitatea sa artistica fiind recunoscuta prin premii, burse si diplome la concursuri nationale si internationale. Din anul 2014 Madalina Pasol s-a dedicat promovarii tinerelor talente, a artistilor români si valorilor culturale nationale, pe plan regional si international in cadrul Institutul de Arte, având rolul de presedinte al acestei Institutii.  

In aceste vremuri grele este important sa fim impreuna in conditii de siguranta. Ne dorim ca acest nou proiect ”Serate muzicale in Bucuresti” sa reuneasca o comunitate culturala extinsa prin implicarea artistilor, a mediului privat din companii si Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, precum si a mediului public pentru a pune in valoare cladirea istorica din centrul Capitalei, dar si marii artisti pe care ii avem. Va invit astfel alaturi de noi sa petrecem Serate muzicale in Bucuresti la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Capitalei. Țin sa afirm ca acesta este rolul muzicii: de a ne ajuta sa trecem cu bine in orice perioada dificila. Va asteptam la Seratele muzicale!”, a declarat Dorin Ionita, coordonatorul acestui proiect.

Rolul Seratelor muzicale este de a contribui la educarea societatii prin transmiterea valorilor si asigurarea accesului la muzica clasica, arta, cultura – pentru a creste o noua generatie cu educatie prin cultura. Invitam astfel publicul la activitati recreative alaturi de familie, de copii, de parteneri in comunitatea pe care o formam impreuna cu garantia respectarii masurilor de siguranta. Pe lânga programul cultural, veti avea prilejul sa vizitati si sa aflati povestea Palatului Camerei de Comert si Industrie, construit intre anii 1907 si 1911, dupa planurile arhitectului Ștefan Burcus. Ne deschidem larg portile catre publicul larg, nu numai catre oamenii de afaceri, asa cum in perioada antebelica au facut-o inaintasii nostri, care au sprijinit material si logistic evenimente importante de cultura bucureşteana, precum şi artişti români ai momentului”, a afirmat Iuliu Stocklosa, presedintele CCIB.

Aflata la debut, serie de evenimente va continua cu prezenta unor artisti de marca, programul Seratelor Muzicale in Bucuresti va fi publicat pe www.lanto.ro www.ccib.ro. Biletele pentru concertele din cadrul Seratelor muzicale in Bucuresti sunt disponibile pe www.lanto.ro, www.bilete.ro. Toate evenimentele se vor desfasura de la ora 18:00, cu o introducere in tema serii.

Despre Lanto Communication

Lanto Communication a aparut acum aproape un deceniu. Inca de la inceput, initiatorul sau, Dorin Ionita, şi-a propus ca unic scop sa arate lumii ca România, prin tinerii ei, a pastrat intacta sclipirea diamantina a geniului muzical al locuitorilor acestor locuri stravechi. Compania a organizat 10 editii ale Festivalului Vara Magica si peste 100 de concerte oferite publicului român in sezonul estival, precum si 12 editii ale concertelor exclusiviste Iarna Magica.

Aparitia Asociatiei Lanto Magia Muzicii a adus un spor substantial de calitate si a inlesnit crearea unor parteneriate benefice culturii nationale. Asocierile cu mediul de afaceri, cu entitati institutionale – fie ele locale sau guvernamentale, in cele din urma cu oameni care au acelasi scop al promovarii binelui si frumosului, au adus tuturor celor implicati notorietate si respect.

Proiectele artistice ale Lanto Communication si Lanto Magia Muzicii constituie, in egala masura, garantia unui act artistic de calitate, dar si a unei vizibilitati social-culturale si comunitare ridicate. Mai multe detalii si datele urmatoarelor concerte din cadrul festivalului Vara Magica le puteti consulta la: https://lanto.ro/ precum si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/FestivalulVaraMagica/ 

 

Despre CCIB

Cu o traditie de peste 150 de ani in reprezentarea mediului de afaceri şi in derularea de parteneriate cu autoritatile, CCIB se bucura şi de o larga recunoaştere in tara si strainatate. Camera bucuresteana conlucreaza cu peste 100 de organizatii similare de pe toate continentele si, pe plan intern, cu mai mult de 40 de organizatii profesionale, patronale, institutii ale mediului academic şi reprezentanti ai comunitatii de afaceri.

CCIB ofera membrilor sai, dar şi comunitatii de afaceri bucureştene o gama larga de servicii: de la arbitraj comercial si mediere, infiintari de firme, sucursale, filiale, servicii personalizate de promovare a produselor şi serviciilor, inclusiv prin intermediul reprezentantelor sale din strainatate, eliberare de certificate de origine sau de atestare a situatiei de forta majora, şi pâna la servicii organizare de evenimente. Potrivit statutului CCIB, membrii sai beneficiaza de o serie de facilitati.

CCIB pune la dispozitia comunitatii de business, dar si a celei locale, in sediul sau istoric din Str. Ion Ghica nr 4, un Centru de conferinte modern, cu sali cu capacitate maxima de 150 persoane. In aceste spatii elegante, rafinate si incarcate de istorie, dar care raspund celor mai exigente cerinte in domeniu, organizam evenimente de inalta tinuta: conferinte, mese rotunde, workshop-uri, evenimente culturale si stiintifice, lansari de carte si de produs, cursuri.

 

10 Mai   “JAZZ DE LA ENESCU”

Band:

Puiu Pascu _ pian

Titi Herescu  - tobe

Dan Creimerman -  bass

Soliste:

MARIA KLEIN

Hallelujah, I Love Him So

The Man I Love

You'll Have to Swing it

Taking a Chance on Love

ANDRADA PRECUP

Girl From Ipanema

A Night in Tunisia

Take Five

Cheek To Cheek

DELIA CONSTANTIN

A Change is Gonna Come

Dont Get Around Much Anymore

Insensatez

Take the A Train

ROUTE 66

 

17 Mai  Recital de pian – Anca Săftulescu

Sub ascendentul tinereții”

Ludwig van Beethoven - Sonata în la bemol major op. 26

Ludwig van Beethoven - Sonata în do minor op. 13 (Patetica)

Ludwig van Beethoven - Sonata quasi una Fantasia în do diez minor op. 27 nr. 2 (Sonata lunii)

Ludwig van Beethoven - Sonata în fa minor op. 57 (Appassionata)

 

24 Mai Duo Kitharsis

"Serenata Española"

  1. Isaac ALBENIZ - Suite Española Op.47

                - Cataluña  

                - Granada  

  1. Pablo de SARASATE - Melodie roumaine *
  2. Joaquin RODRIGO -Tonadilla
  3. Allegro vivace 
  4. Minueto pomposo

                III. Allegro ma non troppo

PAUZĂ

1.Manuel de FALLA              

              - Serenata andaluza

              - Nocturno

  1. Francisco TÁRREGA / Julio SAGRERAS - Recuerdos de la Alhambra 
  2. Sergio ASSAD - Farewell 
  3. Astor PIAZZOLLA - Tango Suite 

          -Tango 1

         - Tango 2

         - Tango 3

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.