Secretul Fericirii!

Alege evenimentul

04 mar

ora 18:00

Secretul Fericirii!

Targoviste, Teatrul Tony Bulandra

Bilete   

de la 70,00 RON

05 mar

ora 20:00

Secretul Fericirii!

Craiova, Teatrul National Marin Sorescu

Sold Out   

bilete epuizate

27 mar

ora 20:00

Secretul Fericirii!

Bucuresti, Palatul National al Copiilor

Bilete   

de la 60,00 RON

28 mar

ora 19:00

Secretul Fericirii!

Focsani, Teatrul Gheorghe Pastia

Bilete   

de la 60,00 RON

15 apr

ora 19:00

Secretul Fericirii!

Pitesti, Casa de Cultura a Sindicatelor

Bilete   

de la 60,00 RON

Fericirea e în noi... N-avem nevoie de nimic.. să fim fericiți... Trebuie doar să ne eliberăm de imediat, să întelgem că armonia este starea naturală a ființei... Să ne reconectăm la ritmul planetei care...
Te-ai enervat deja? Așa ar fi normal.

Știi totul despre stereotipuri, despre metafore inutile care ascund lipsa de conținut, despre întâmplări previzibile, sensul închipuit al vieții și secretul comercial/infantil al fericirii? Sigur ca știi. N-ai încotro.

Acum, încearcă să uiți... Să uiți tot ce știi despre stereotipuri, metafore, secrete...

Ai uitat? Bun. Mai uită (-te) o dată!
Secretul fericirii este un spectacol centrat pe jocul actorilor și povestea pe care o construiesc împreună. O poveste actuală despre cum ne trăim iubirile și relațiile, inteligența și savuroasă, cu răsturnări de situație și hohote generoase de râs.
Spectacolul abundă în replici bune, pline de umor, așa ca vei râde mult. Și tot ca în cazul ALL INCLUSIVE, autorul te amăgește cu o comedie spumoasă și apoi te execută grațios. Pentru ca gluma virează brusc în dramă și apoi spre tragedie. Și, așa cum le stă bine scriitoriilor abili, Alex Popa ți-a dat numeroase indicii pentru a întelege ce se întamplă cu adevărat. Chiar cu o insistență obositoare, privind în urmă. Numai ca tu te distrai așa de bine încât nici prin cap nu ți-a trecut să le iei în seamă.

Se fac (foarte) vinovați de aceasta neatenție selectivă și cei trei actori (Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu și Dan Bordeianu) care te determină să le urmărești cu aviditate transformările mai nuanțate sau mai violente. Au partituri dinamice, joacă mereu ale cărti și fac fețe-fețe pe măsura ce situația evoluează, “personajele” lor sunt deconspirate și nimic nu mai este ceea ce părea a fi. Glumețul se transformă în detectiv, apoi în calau. Gluma devine confruntare, urmată de un bluf construit inteligent și metodic, machiavelic.

Preț bilet : 70 lei

Distribuie aceasta pagina