Bilete la Sarbatoarea Primaverii

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 mai 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

După evenimentul sold out de anul trecut, Sărbătoarea Primăverii revine cu a doua ediție, pe 1 Mai la Grădina Floreasca.
The Fresh te invită la cel mai mare picnic al primăverii, într-un spațiu care găzduiește pentru prima dată un astfel de eveniment. Fie că îți pui pătură pe pajiște sau lângă piscină, important este să celebrăm primăvara în cel mai plăcut mod, într-un spațiu natural și plin de viață, chiar în mijlocul orașului.
Am invitat artiști talentați care își instalează instrumentele în grădină începând cu ora 12:00 și alături de care ne vom distra până după miezul nopții.
Bucătarii talentați de la Burgerz and Other Notable Dishes pregătesc un meniu special, iar grădina va fi plină de van-uri cu deserturi delicioase, gelato și prăjituri raw vegane.
Grădina Floreasca ne găzduiește pe parcusul întregii zile și ne așteaptă cu zone de chill, zone amenajate pentru jocuri, cocktail bar, lemonade bar, prosecco bar și multe altele.
Vă ținem la curent cu toate activările și surprizele pe care le-am pregătit! Join the event și nu uita să îți aduci pătura de picnic!

Line Up:
Robin and the Backstabbers Acustic
Alexandra Ușurelu
Luiza Zan
Petra Acker Experience
Corina Sîrghi & Jean Americanu’
Warm up & Afterparty by VRTW Artists

BILETE:
Primele 500 bilete vor fi disponibile la prețul de 35 lei.

PARTENER: AHEAD
SPONSORI: Glo, Strongbow, Urban Monkey
PARTENERI MEDIA: 5 to Go, UTV, Iqool, unsitedemuzica.ro, Partipipal
Ascultat de Radio Guerrilla
ACCESUL STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.