Bilete la Sarbatoarea Primaverii

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 mai 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

COMUNICAT DE PRESA

SĂRBĂTOAREA PRIMĂVERII: IAMDDB, GOLAN, MOONLIGHT BREAKFAST, VALERIA STOICA, CATALINA CARA @ ARENELE ROMANE

Ne cerem scuze!
The Fresh a luat hotararea de a amana evenimentul Sarbatoarea Primaverii datorita unor situatii neprevazute. Din nefericire, spatiul Lot22 nu este inca pregatit sa ne gazduiasca in weekend-ul 7-8 mai.
Sarbatoarea Primaverii va avea loc pe data de 19 mai 2022 la Arenele Romane. Pe langa artistii deja confirmati pentru acest eveniment, se va alatura si artista internationala IAMDDB, concertul fiind programat pentru acea data.

De asemenea, concertul IAMDDB programat pe 19 mai la @ Lot22 va avea loc tot in incinta Arenelor Romane.

Biletele deja achizitionate pentru evenimentul Sarbatoarea Primaverii sunt valabile in continuare insa alaturi de artistii deja anuntati, se va alatura si IAMDDB in concert live.
Biletele deja achizitionate pentru evenimentul IAMDDB @ Lot22 sunt in continuare valabile chiar daca locatia a fost schimbata.

Ne cerem scuze pentru toate inconvenientele create de-a lungul timpului, pentru toate schimbarile de locatie si data, insa am fost nevoiti sa luam cele mai bune decizii din cauza unor circumstante neprevazute care nu puteau fi controlate!

Sperăm ca am gasit in acest fel cea mai bună variantă de organizare si de desfasurare a celor doua evenimente mari, programate pentru luna mai.

Va multumim pentru intelegere,
Echipa The Fresh

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.