Bilete la Șaraimanic Roda del Mundo VI: Gipsy Turkey

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 apr 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pe 25 aprilie, Lăutarii României se întâlnesc cu Lăutarii Turciei și cântă așezați la aceeași masă, în mijlocul Form Space. Muzicienii se cunosc doar la probele de sunet și se recunosc în timp ce cântă.
Șaraimanic Roda del Mundo VI: Gipsy Turkey. Psihedelic. Har. Paradisiac.
Șase Lăutari Români vor cânta cu trei Lăutari din Turcia, cucerind neîncetat pământurile.
Cem Yildiz – saz & electro & vocals, Anıl Şallıel – tenor sax, Ezgi Elkirmis – percussion & vocals, Marin Alexandru - violin, Mielle Bibescu - clarinet, Cosmo- percussions, Suleyman - Electric guitar, Mădălin Rădulescu- bass, Tony Gură de Aur – voice.
Muzicile sunt peste tot pământul. Când se reîntâlnesc, se recunosc. Pe tăcute, mai bine zis pe cântate. Duc ele taina asta. Mantrele pământului Gipsy Turkey.
Noi vom fi, la fel ca prima dată, cercul în care Roda del Mundo (se ) va crea. Orice ecran de telefon va fi un zid între noi și muzicieni. Vă rugăm să fim noi cu noi, nu noi cu telefoanele.
Datorită set-up-ului special al scenei în mijlocul clubului, biletele vor fi disponibile în număr limitat:
- 80 RON (early bird)
- 100 RON (dupa epuizarea early bird)
- 120 RON (last call)
Copiii sub 14 ani au acces gratuit, doar dacă sunt însoțiți de părinte sau tutore legal.
***
Despre Roda del Mundo
Roda e o manieră, o formă de spectacol în care muzicienii cântă împreună, așezați într-un cerc, privind unii spre ceilalți, împărtășind și hrănindu-se din aceeași Energie. Povestea vine din samba braziliană.
La Șaraimanic, avem Roda del Mundo. O premieră, un eveniment, un miracol. Muzicieni excepționali din diferite colțuri ale pământului se întâlnesc pentru prima dată într-o „roda” căutând conectarea, armonia și, în cele din urmă, Creația.
Rezultatul este spontan, foarte personal și de fiecare dată excepțional. Roda del Mundo frizează ideea de viu, de real, de unic, de irepetabil.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.