Bilete la Samfest Jazz & Wine

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 iun 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Satu Mare devine pentru un weekend capitala jazzului în România! Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural,, G.M. Zamfirescu” continuă tradiția organizării festivalului de jazz, dar ușor reinventat, cu noutăți muzicale și elemente care vor da o notă aparte întregului eveniment.

Astfel că, în perioada 25-27 iunie, în Parcul Dr. Fátyol Rudolf și în sala Filarmonicii Dinu Lipatti, sătmărenii se vor putea bucura de muzica unor artiști cunoscuți și apreciați atât pe plan național, cât și internațional, cât și de prezența celor mai cunoscute trupe ale momentului.
De asemenea, în premieră, la ediția din acest an, iubitorii de jazz vor avea ocazia să îl asculte pe cunoscutul artist israelian, Avishai Cohen în formatul trio, alături de pianistul Elchin Shirinov din Azerbaidjan și tânăra artistă de origine israeliană, Roni Kaspi, la tobe.
După ce a încântat publicul pe cele mai mari scene ale lumii, Avishai Cohen Trio ajunge și la Satu Mare cu proiectul muzical care combină cu succes muzica de pe cele 17 albume lansate și colaborările muzicale pe care artistul le-a avut de-a lungul carierei sale cu muzicieni și compozitori din întreaga lume.

Programul festivalului de duminică include și spectacolele de jazz ale artiștilor Sidewalk Troubadours de la ora 19.00, Jazzapella din România de la ora 20.00 și spectacolul celei mai cunoscute artiste de jazz din Ungaria, Harcsa Veronika, care va concerta duminica alături de Gyémánt Bálint de la ora 21.00

Biletele la festival se se vor putea cumpăra de pe platforma pe www.bilete.ro: 50 RON pentru concertul extraordinar Avishai Cohen, iar 25 RON/zi pentru zilele de sâmbătă și duminică. În caz de condiții meteo nefavorabile, concertele vor avea loc în sala Filarmonicii Dinu Lipatti.
Pentru a completa atmosfera de festival, în acest an, sătmărenii vor putea servi și un pahar de vin, dintr-o largă varietate de vinuri în acorduri fine de jazz și muzică bună. Despre acest aspect, vom reveni cu detalii în perioada următoare.
Evenimentul este organizat sub egida Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural,, G.M.Zamfirescu”, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.