Bilete la Saga Festival 2021

Data si locatia

04-06 iun
Saga Music Festival 2021 - REPROGRAMAT pe 04-06 iun 2021

Bucuresti, Parcul Izvor

Bilete   

de la 299,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

2020 trebuia să fie anul care marca debutul a ceva cu adevărat special.

Primul festival major de muzică din București. SAGA urma să înceapă.

2020 a luat o întorsătură neașteptată și nu am fi putut anticipa unde ne va duce călătoria din acest an. Acesta nu este viitorul la care am fi sperat, dar focusul nostru principal va fi întotdeauna siguranța fanilor, personalului, artiștilor, partenerilor și a tuturor celor implicați în producția festivalului.

Cu inima grea, în ciuda ambițiilor, speranțelor și eforturilor noastre din ultimele luni, trebuie să anunțăm că SAGA nu va începe anul acesta. Oricât de dificil este, va trebui să mai așteptăm o perioadă înainte să ne bucurăm cu toții de acest nou și revoluționar concept muzical în inima Bucureștiului. Prima ediție SAGA va avea loc acum în zilele de 4, 5 și 6 iunie 2021 în Parcul Izvor din București. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim noul lineup și mai multe informații despre ce să ne așteptăm la ediția de debut cât mai curând posibil. Dragostea noastră de a împărtăși cu voi experiențe muzicale de neuitat va înlocui orice obstacol și de abia așteptam să fim din nou împreună atunci când va fi din nou în siguranță.

Toate biletele pentru 2020 vor fi valabile pentru ediția 2021. Posesorii acestora vor primi un e-mail cu instrucțiuni suplimentare pentru a solicita o rambursare sau pentru a-și folosi biletul anul viitor.

Suntem împreună în această situație. Stați în siguranță, aveți grijă unul de celălalt și ne vedem în 2021 pentru ediția premieră a unui festival de muzică dincolo de cea mai frenetică imaginație a ta.

Abonati-va AICI pentru ultimele noutati Saga Festival

Regulamentul festivalului poate fi verificat AICI

Pentru mai multe informatii legate de politica de refund, te rugam sa vizitezi sectiunea de întrebări frecvente de pe SAGAFestival.com AICI

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.