Romania - Suedia

Data si locatia

27 mar

ora 21:30

Romania - Suedia

Craiova, Ion Oblemenco

Bilete   

de la 30,00 RON

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Suedia

Tricolorii vor disputa un meci amical pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova împotriva reprezentativei Suedia. Meciul se va juca marți, 27 martie, începând cu ora 21:30.
Biletele sunt disponibile online începând de vineri, 2 martie, numai pe site-urile bilete.frf.ro și www.bilete.ro.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (înscripționate cu noul nume) la casieria stadionului, luni și marți, 26-27 martie, între orele 12:00 și 21:00.

Prețuri bilete:
Peluze | 30 lei
Tribuna 1 | 90 lei
Tribuna 2 | 90 lei
VIP | 350 lei

Print-at-home, fără taxe suplimentare

Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară tipărirea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

Reduceri în Family Zone

Fanii își pot aduce copiii în Family Zone, în sectoarele special amenajate, la Tribuna a 2-a, beneficiind și de o reducere: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale arenei din Craiova.
Informații suplimentare:
- Vânzarea online este destinată exclusiv persoanelor fizice;
- Biletele achiziționate nu vor putea face parte dintr-o campanie de marketing, promovare sau campanie publicitara și nici nu vor putea fi înstrăinate unor terți pentru activități de acest gen;
- Tentativele de achiziții multiple pot fi anulate de către organizator/vânzator fără nicio notificare prealabilă; în această situație, taxele aferente comenzilor anulate nu se vor rambursa;
- Se va respecta legea privind combaterea violențelor conform legii 4/2008;
- Toți copiii, indiferent de vârstă, vor avea acces pe stadion doar pe baza unui bilet valabil.

Distribuie aceasta pagina