Bilete la Red Bull Dance Your Style

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 12 aug 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

RED BULL DANCE YOUR STYLE, COMPETIȚIA GLOBALĂ DE ALL-STYLES STREET DANCE, VINE LA BUCUREȘTI.

16 dintre cei mai buni dansatori din România se duelează pentru un loc în finala mondială Red Bull Dance Your Style. Vino să alegi dansatorul care va reprezenta România în Africa de Sud!

Și tu poți face parte din juriul de 1000 de spectatori care vor decide cine aruncă-n scenă cel mai bun freestyle pe hiturile mixate de Vlad Dobrescu, trimițând un singur mare câștigător în finala mondială Red Bull Dance Your Style din Africa de Sud. Maestrul de ceremonii este Oase, fost dansator de breaking în trupa Freakquency și pionier al fenomenului Kendama în România.

A fost consacrat pe străzile din Statele Unite ale Americii și a trecut ulterior în cultura mainstream, făcând furori în întreaga lume: street dance-ul este, prin definiție, profund conectat la energia și dinamica urbană, fiind de fapt un termen „umbrelă" pentru mai multe stiluri de dans asociate muzicii hip-Hop, funk, house, disco, reggae, juke și footwork: popping, locking, house dance, waacking, afro, electro dance, dancehall sau vogue. Toate aceste stiluri au crescut organic și evoluează constant prin contribuția pasionaților de dans din întreaga lume. Și toate vor rupe ringul de dans de la Red Bull Dance Your Style!

REGULILE JOCULUI
Cei 16 dansatori nu știu ce muzică-i așteaptă: ei se duelează 1 vs 1 pe hiturile surprinzătoare pe care Vlad Dobrescu le va învârti la platane. Concurenții trebuie să arunce-n joc tot ce au mai bun: muzicalitate, originalitate, personalitate, tehnică și flow, pentru a convinge publicul să-i trimită mai departe votându-i cu cartonașele roșii sau albastre. Este ceea ce face din Red Bull Dance Your Style o competiție unică, în care publicul joacă un rol crucial.

CINE SE DUELEAZĂ LA RED BULL DANCE YOUR STYLE
1.Ionuț Antohe - fondator „Unity Squad” și câștigătorul locului 1 la competiția „Street Dance Tournament”
2.Alexandra Barac - dansator profesionist, locul 8 în competiția „Ladies of Hip Hop”, New York, 2016.
3.Adrian Barangă - dansator și coregraf în trupa de dans de la Vocea României.
4.Raul Bârsan - câștigătorul primului loc la competiția „Show Nuff București”, dansator în cadrul “Românii au talent".
5.Darian Cîrstea - câștigătorul locului 1 la „Caleidoscope Dance Festival: solo-battle street dance" 2016, „Campionatul I.D.O.: HipHop" solo băieți juniori 2018 și „Caleidoscope Dance Festival: solo-battle 2018.
6.Cristian Frățică - câștigătorul „King of the Cypher Lil GBaB” și locul 2 la „Connected VYBZ Austria”.
7.Alexa Grigorescu - campioana „Monster Crib" 2016 și „7 to smoke Dancehall”.
8.Andrei Ilie- învingătorul „BDF Romania" 2016, „HHI Romania" 2020, „Hip Hop International Romania" 2020 și „IDO Romania" 2015.
9.Irina Lalciu - „Mother of House of Milan” - Romanian chapter, câstigătoarea locului 1 la battle-urile 2 vs 2 „De la Foame la Faimă” 2019.
10.Victor Marinescu - trofeele „Dance Awards" 2012, „Street Dance" 2011, „Represent your Style" 2016 și „Dance Awards" 2012.
11.Adrian Martin - reprezentant Frontline Crew și câștigătorul „De la Foame la Faimă” 2019.
12.Andrei Minea - câștigătorul locului 1 în competiția „Hip Hop Internațional” 2011 și 2012, și dansator în filmele „High Strung Movie” și „High Strung Free Dance”.
13.Gabi Neagu - coregrafa trupei „The Mob” și câștigătoarea locului 1 la competițiile „Hip Hop Internațional" 2011 și „Fusion The Dance Contest" 2013.
14.Oana Neagu - Mother of Imperial House of Waacking - Romanian chapter, organizație internațională ce promovează waacking-ul în întreaga lume, profesor de dans.
15.Andrei Pandrea - câștigătorul locului 1 la categoria Crew Battle la evenimentul „SDK Europe”, 2014 (calificările din România) și • Top 16 la categoria 1vs1 Hip Hop în cadrul evenimentului „Step Ya Game Up NYC 2018”.
16.Costi Voicu - câștigătorul trofeului cel mare la „HHI Romania" 2011, „Nymphea Dance" 2013 și „Battle Act International" 2020.

Susține-ți favoritul pe 12 august la Teatrul de Vară Herăstrău. Detalii pe redbull.ro/danceyourstyle.

Accesul la eveniment este permis doar persoanelor care prezintă:
-un certificat de vaccinare împotriva COVID-19 (în format fizic sau pdf digital) și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
-un certificat de testare RT-PCR cu rezultat negativ, nu mai vechi de 72 de ore
Persoanelor care nu pot prezenta un certificat COVID-19 le punem la dispoziție testare gratuită la fața locului. Dacă este necesar să vă testați la intrare, vă recomandăm să veniți la ora 19:00, ca să nu ratați începutul show-ului.
Este necesară prezentarea unui act de identitate pentru validarea certificatelor de vaccinare sau RT-PCR.
Organizatorii nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la veridicitatea documentelor prezentate la intrare. Participanții declară în mod expres o dată cu prezentarea documentelor că își asumă întreaga responsabilitate cu privire la veridicitatea acestora, cunoscând că declarațiile în fals sunt pedepsite potrivit art. 326 Cod Penal.
Accesul copiilor și minorilor în spațiul festivalului se va face exclusiv cu respectarea regulilor în vigoare la momentul desfășurării evenimentului. Minorii sub 18 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment.
Participanții la eveniment trebuie să poarte mască în incinta Teatrului de Vară Herăstrău.

Regulamentul de participare poate fi regasiti AICI

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.