Bilete la Radar

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 iun 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

RADAR devine un Muzeu Temporar de New Media Art între 10 – 13 iunie
Expoziția va avea loc la ROMAERO și prezintă o piesă centrală dedicată - CORE – un Boeing 737 transformat într-o instalație imersivă de artă.
RADAR (Romanian Artists Developing Alternative Realities) susține scena de new media art din România și reunește studiouri creative și artiști independenți într-un spațiu de manifestare dedicat proiectelor ce augmentează Industriile Culturale și Creative din România.

Prezentat de UniCredit Bank, RADAR 2021, este o expoziție temporară ce va lua forma unui artshow imersiv de video mapping și instalații artistice interactive, un tur creat în linie cu toate măsurile de siguranță recomandate în contextul actual. Aducem împreună studiouri creative și artiști independenți din România și nu numai ce dezvoltă proiecte în domenii precum realitate augmentată, video-mapping, inteligență artificială, instalații interactive, game art, sound design. Expoziția este găzduită și realizată în parteneriat cu ROMAERO. RADAR Kids este secțiunea dedicată copiilor ce vor putea explora un spațiu imersiv și un tur dedicat. Artshow-ul a fost gândit ca un traseu în ton cu tematica evenimentului, dar și pentru siguranța tuturor participanților. De aceea, accesul se va face doar în intervalul orar menționat pe bilet, iar timpul de vizitare va fi de maxim două ore. Am amenajat o zonă de așteptare, format dintr-un spațiu expozițional și de lounge, în aer liber, până la deschiderea fluxului de vizitare alocat. Participanții sunt rugați să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de intervalul alocat pentru a efectua procedurile de acces impuse de măsurile de siguranță. Biletul permite vizionarea expoziției în intervalele de pe platforma de tichete.

Prețul biletelor este de 50 lei pentru adulți și se aplică o reducere de 50% pentru copii, iar accesul este gratuit pentru copiii cu vârste între 0-6 ani.

Studenții și elevii beneficiază de reducere de 50% folosind codul #RADARedu în formularul de achiziție a biletelor și în baza carnetului de student/elev prezentat la intrarea în expoziție. Copiii trebuie să fie însoțiți de un adult la intrarea în spațiul expozițional.
Accesul fiecărui vizitator se va face doar după termometrizarea noncontact a acestuia și va fi permis doar dacă vizitatorul are o temperatură sub 37,3C și doar în condițiile purtării de mască de protecție, care va trebui să acopere gura și nasul pe toată durata vizitei. De asemenea vizitatorii sunt rugați să respecte regulile de distanțare socială.

Siguranța vizitatorilor este o prioritate pentru noi: în cadrul RADAR 2021 vom ține cont de toate reglementările aflate în vigoare la momentul desfășurării.

Biletele sunt disponibile exclusiv online. Conform legislației în vigoare, este necesar ca fiecare vizitator să completeze datele personale (nume, prenume, e-mail și telefon) în formularul de achiziție a biletelor online.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.