Bilete la RADAR – Romanian Artists Developing Alternative Realities

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 nov 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Între 1 și 3 noiembrie, inițiatorii One Night Gallery lansează festivalul de new media art RADAR – Romanian Artists Developing Alternative Realities la Uzina Electrică Filaret, locul în care tehnologia se transformă în mediu de expunere pentru artiștii români.

RADAR se concentrează pe extinderea ariilor de expresie și experimentare artistică și prezintă proiecte emergente de artă și tehnologie structurate pe 9 categorii: Realitate Virtuală, Realitate Augmentată, Inteligență Artificială, Video Mapping, Instalații Interactive, Game Art, Robotică, Sound Design, Education & Playground. Vor fi expuși peste 30 de artiști, studiouri sau instituții, care inovează în domeniile artistice, culturale, științifice și educaționale.

Categoria de Education & Playground va conține primul spațiu imersiv pop-up dedicat copiilor, în care cei mici vor interacționa cu diverse medii tehnologice într-un traseu special gândit pentru aceștia. Printre experiențe se numără explorarea unei lumi acvatice prin video-mapping interactiv, transformarea în personaje digitale prin inteligență artificială, introducerea în programe de creație (desen și modelare) în realitate virtuală sau vizionarea unor animații în realitate augmentată.

Uzina Electrică Filaret este deschisă în cadrul RADAR de vineri până duminică, între orele 18.00 și 23.00. Vineri și sâmbătă, după ora 23.00, scena de video mapping se mută la Expirat, locație colaterală RADAR, amplificată de vibe-urile #MoreOrMess.
Accesul în Expirat este inclus în prețul biletului RADAR.

RADAR schimbă percepția realității și amplifică experiențele senzoriale, iar tu ești așteptat la un nou eveniment în care arta se îmbină cu tehnologia!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.