Bilete la Punguța cu doi bani - Spectacol de teatru INTERACTIV

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 06 apr 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Punguța cu doi bani - Spectacol de teatru INTERACTIV
Cand? 6 aprilie, orele 11:00
Unde? LumiLand - Teatru pentru Copii
Durata: 35 minute spectacolul/ 1h petrecerea
Varsta recomandata: +3 ani

Era odată o bătrână și un bătrân. Bătrâna avea o găină care făcea ouă de două ori pe zi, în timp ce bătrânul avea un cocoș. Într-o zi, bătrânul îi cere bătrânei, pofticios, câteva ouă. Aceasta îi spune să-și pună pofta în cui și să-și bata cocoșul, așa cum a făcut ea cu găina. Bătrânul urmează sfatul, dar fără succes. Cocoșul hotărăște să fugă de acasă.

Pe drum, cocoșul găsește o punguță cu doi bani, dar înainte să ajungă acasă, este întâlnit de un boier care îi ia punguța. Supărat, cocoșul începe să strige după boier pentru a-și recupera punguța. Boierul îl aruncă într-o fântână, dar cocoșul scapă înghițind apa. Apoi, boierul îl aruncă într-un cuptor încins, dar cocoșul se salvează din nou. În cele din urmă, boierul îl închide într-o cireadă, dar cocoșul o înghite pe toată. Văzând că nu mai poate scăpa de el, boierul îi dă înapoi punguța cu doi bani.

La plecare, toate păsările din curte îl urmează pe cocoș. Așa ajunge cocoșul înapoi acasă la bătrân. Bătrânul este uimit de mărimea lui și începe să umple curtea cu păsări, boi, vaci și galbeni din burtă. Văzând asta, bătrâna își bate și ea găina, dar aceasta îi aduce doar o mărgea. Supărată, bătrâna o omoară și rămâne săracă.

Bătrânul milos, devenit bogat, o face pe bătrână găinăreasă.

Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.
Preț:
60 lei pt copil (spectacol +petrecere)
35 lei parinte

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.