Bilete la Prologul Festivalului

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Stagiunea „Prologul festivalului” - Recital 8 - ultimul recital al stagiunii
SABIN V. DRĂGOI – 125 de ani de la naștere și contemporanii săi interpretați de:
CORINA BOLOLOI (lect. univ. dr. la UNMB) – vioară, ANDREEA NOVAC (solistă ONB) – soprană, DIANA SPÂNU-DĂNILĂ – pian, MIHNEA ANTON DRĂGOI – pian
HORIA SABIN DRĂGOI - pian

Acțiuni culturale care marchează preluarea de către România a președinție a Consiliului Europei
În perioada 3-13 iulie 2019 va avea loc Festivalul de Arte, la Câmpina, eveniment în care sunt programate masterclasses pentru tineri interpreți și recitaluri zilnice. Ca un preambul la festival, organizatorii oferă la Câmpina o stagiune de recitaluri lunare denumită „Prologul festivalului” și în care propun întâlnirea cu mari maeștrii artiști și secțiunea „Să ne cunoaștem compozitorii”, în care sunt prezentați compozitori români mai mult sau mai puțin cunoscuți. Al optulea recital al stagiunii este susținut sâmbătă, 8 iunie, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură „Geo Bogza” și îl aduce în prim-plan pe compozitorul Sabin V. Drăgoi, pentru a marca cei 125 de ani de la naștere. Lucrări ale celebrului compozitor vor fi interpretate de violonista Lect. Univ. Dr. Corina Bololoi, de soprana Andreea Novac acompaniată la pian de doamna Prof. Dr. Diana Spânu-Dănilă și de nepoții marelui compozitor – pianiștii Prof. Mihnea Anton Drăgoi și Prof. Horia Sabin Drăgoi.
Evenimentul este ultimul din stagiunea „Prologul festivalului”, urmând ca, în luna iulie, recitalurile, spectacolele și expozițiile de pictură să fie zilnice, pe întreaga perioadă din 3 iulie până pe 12 iulie, inclusiv.
Doamnele profesor Lect. Univ. Dr. Corina Bololoi, Dr. Diana Spânu-Dănilă și domnii profesori Mihnea Anton Drăgoi și Horia Sabin Drăgoi sunt profesori invitați în cadrul cursurilor de măiestrie din Festivalul de arte, Horia Sabin Drăgoi ocupând și funcția de Președinte al festivalului, iar doamna Diana Spânu-Dănilă pe aceea de Director Artistic.
Acest ultim recital, ca toate cele din stagiune, este întregit de evoluții ale unor tineri muzicieni din București și Câmpina.

Pentru seniorii cu vârsta peste 60 ani și copiii cu vârsta sub 16 ani accesul este liber.

Pret bilet : 10 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.