Printul Crab

Alege evenimentul

30 sep

ora 17:00

Printul Crab

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii (Sala Mare - intrare principala)

Bilete   

de la 15,00 RON

01 oct

ora 11:00

Printul Crab

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii (Sala Mare)

Bilete   

de la 15,00 RON

Demult, în însorita Italia, trăia un Pescar care, deși muncea cât era ziua de lungă, niciodată nu părea să agonisească destul încât să-și hrănească familia.

Într-o bună zi, însă, i s-a schimbat norocul, căci a prins în năvod cel mai mare crab pe care l-a văzut vreodată. Bucuros nevoie mare, pescarul s-a decis să meargă la palatul Reginei, gândindu-se că ea îi va da cel mai bun preț pentru captura sa.

Informatii utile:
1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei. După această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe bilet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii/anulării spectacolului de către Organizator.
4. Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile în sala de spectacol

Distribuie aceasta pagina

Spune-ti parerea