Bilete la Printesele Fermecate

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 15 aug 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Prințesele fermecate
Adaptare după basmul “Cele douăsprezece prințese”
de Petre Ispirescu

Descriere

Va asteptam la un spectacol amuzant și educativ despre cât de important este să-ți urmezi visele și să ai încredere în tine, în forțele proprii și în prietenii tai buni.
Un spectacol plin de umor si de voie buna, care conține momente interactive, muzică și dans, urmând povestea unui cioban român, care își caută norocul în țări străine. Astfel copiii au ocazia să interacționeze cu diferitele obiceiuri locale, dar să și conștientizeze importanța cunoașterii limbilor străine. Copiii vor ghida personajul principal și îl vor ajuta să nu dea de probleme și să ia deciziile cele mai bune.
Chiar dacă zâna cea bună îi dă sfaturi și îl ajută, atunci când va ajunge la Curtea regelui, unde locuiesc fermecatele prințese dansatoare, inima îi va fi pusă la grea încercare, iar capul în primejdie. Însă cu ajutorul copiilor, el va învinge toate obstacolele din cale.
“Prințesele fermecate” este un spectacol plin de energie si culoare, unde atât copiii, cât și părinții sunt invitați să participe activ, să râdă, să se emoționeze si sa petreaca o ora deosebita alaturi de actorii nostri.

Distribuția: Andreea Moustache, Axel Moustache
Regia și adaptarea: Axel Moustache
Scenografia și coregrafia: Andreea Moustache
Spectacolul este organizat de Syarela Arts.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.