Bilete la Prietenii LumiLunzi și cei 7 ani de acasa

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 apr 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

"Prietenii LumiLunzi și cei 7 ani de-acasă" este o poveste plină de căldură și învățăminte, în care copiii sunt ghidați spre descoperirea importanței bunei purtări și a respectului față de ceilalți.
Acțiunea se petrece în casa lui Cosma, unde Prietenii LumiLunzi pregătesc o petrecere surpriză pentru ziua ei.
Pe tot parcursul povestirii, copiii sunt conduși printr-o serie de situații pline de umor și învățăminte practice despre bunele maniere. De la salutul politicos, folosirea cuvintelor magice "Te rog", "Mulțumesc", "Scuze" sau "Îmi pare rău", până la modul corect de a cere și de a oferi ajutor, toate aceste aspecte sunt abordate într-un mod interactiv și captivant.
Personajele își descoperă împreună regulile de comportament adecvat, fiind încurajate să le pună în practică în viața de zi cu zi. Prin joc și interacțiune, copiii învață că politețea și respectul sunt fundamentale în relațiile interpersonale și contribuie la o atmosferă armonioasă și plină de înțelegere.
Această poveste este nu doar o sursă de divertisment, ci și o resursă valoroasă pentru copii, dar şi pentru părinți și educatori, oferind exemple concrete și modalități creative de a învăța și de a promova bunele maniere în rândul copiilor.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.