Bilete la Power Metal Day

Data si locatia

17 nov

ora 18:00

REPROGRAMAT pe 17 nov 2023

Bucuresti, Arenele Romane

Bilete   

de la 75,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

POWER METAL ROCK ‘23

DARK SKY una dintre cele mai cunoscute trupe melodic power metal din Germania vine pentru prima oara in Romania odata cu lansarea in luna august al celui de-al 7-lea album “SIGNS OF THE TIME”. Cu o activitate de peste 25 de ani, DARK SKY au partecipat ca invitatii la diverse Festivaluri Europene unde au cantat alaturi de Scorpions, Europe, etc si au sustinut numeroase turnee in Japonia si Europa printe care si Swedish Melodic Rockers in 2018. Au scris imnul echipei de hochei din Studgart : “Heroes on ice” piesa lansata in ianuarie si inclusa pe ultimul album.
Concertul din 17 noiembrie 2023 de la Arenele Romane primul din turneul European 2023-2024, unde vor lansa cd-ul alaturi de marile succese ale grupului, ca : “Eternity”, “Food for a million”, “When the rain begins to fall” etc .

Ovidiu Ioncu- KEMPES este rocker-ul care a pus bazele unei adevarate mosteniri musicale, fiind binecuvantat cu o voce unica in Romania, pe care o recunosti inca de la primele note. Din 1988 Kempes a cantat in trupa Cargo iar in 2003 a plecat in Australia. Intors in tara in 2012 a pus bazele “Rezident EX” si apoi a trupei ce ii poarta numele “KEMPES”. Pe scena Kempes aduce un amalgam de sentimente : emotie, caldura, nostalgie, toate imbracate intr-un rock de calitate, Kempes ne promite un recital de exceptie.

 Rockerii de la ANTON sunt cei care au dat viata imnului oficial Bikers for humanity si aduc pe scena festivalului cele mai indragite piese de pe albumul Templul Tacerii: “Mai mult decat ieri”, “Suntem Brazi”, “Amintirea ta”, “Linia intai”, cat si melodii noi de pe viitorul material discografic. “ Un concert exploziv de la primul pana la ultimul minut, rock sanatos, romanesc, cu pumnul drept strans: ANTON!”

ANTEBELLUM Antebellum este o trupa de liceeni din București, majoritatea studiind la Colegiul Național de Muzica George Enescu. Trupa are influențe din rock, jazz si din muzica clasica. Ei declara ca:” Vrem sa creem un,,sound" nou, dar in acelasi timp nu vrem sa pierdem esenta rockului. Ne dorim sa aducem rockul printre noile generatii deoarece aceasta stare de spirit nu se compara cu nimic. “

MXM este o trupa tanara, a carei componenta au intre 16 si 19 ani . De-a lungul timpului, MXM a cântat la evenimente corporate, festivaluri, concursuri, dintre care amintim: Festivalul Angel Voice - Belgrad, unde au obținut Grand Prix-ul, calificarea la WCOPA USA 2020. Crossroads Battle of the Bands 2022 (premiul 1), Analogue Festival - Mioveni, SINGFEST. De curand, au adaugat la palmares locul 1 la Saving Rage Battle of The Bands si trofeul Crossroads Battle of the Bands (ambele in 2023).

Cristian Porcari x PALM Band- Tanarul solist Cristian Porcari din Republica Moldova, fost concurrent la X Factor, s-a alaturat trupei Palm si va deschide prima editie a Festivaluilui POVER METAL DAY cu multe emotii.

MODA ROCK. Pentru prima oara intr-un Festival Rock vor fi prezentate colectiile tinerelor stiliste ALESSIA MARIA STOICA (cea mai tanara designer din Romania, 15 ani) si IOANA DATCU ( fiica excelentului designer Lucian Artur Datcu- proaspat Licentiata in Moda la Barcelona)
dedicate iubitorilor de rock, tineri si nu numai.

Organizatorii promit si multe alte surprise care vor fi anuntate ulterior.
Arenele Romane (cort incalzit) - 17 noiembrie orele 18.00.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.