Bilete la Povesti in jazz de dragoste w/ Konstantin Jazz Quartet

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 feb 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Povesti in jazz de dragoste w/ Konstantin Jazz Quartet - Special Guest Cezar Ghioca

Konstantin jazz quartet (Costin Mirea - vioară, Florin Pană -pian, Cristian Mirea contrabass și Claudiu Purcărin -tobe)
Readuce tradiția Swing -ului și a jazz ului classic specific anilor' 30 si iz -ul românesc interbelic stilizat Intr o manieră modernă.
A susținut numeroase concerte în străinătate, dar și în țară. Acest quartet a obținut premiul pentru cea mai buna formație din cadrul Concursului International ''Johnny Răducanu '' de la Brăila ediția 2014.
Concerte susținute în străinătate (SUA, Japonia, Israel, Grecia, Cipru,Polonia, Germania, Franța, Belgia,Olanda, Italia, Elveția, Danemarca, Suedia, Cehia,Ungaria și deasemenea România (Brașov,Galați, Pitești, Sibiu,Tg Mureș,Sinaia, Brăila)
În 2012 apare CD ul Jazz From România,fiind înregistrate una dintre compozițiile violonistului Costin Mirea -leader-ul acestui quartet,iar în 2013 această trupă este invitata sa susțină concert de deschidere a Big Band ului Count Basie Orchestra de la Sala Palatului.
Invitatul special fiind Cezar Ghioca -regizorul Teatrului de revistă Constantin Tănase fiind unul dintre foarte puţinii regizori români de teatru specializat în music-hall, cu studii aprofundate în Statele Unite. Absolvent al Universitatii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică ”I.L. Caragiale”, Bucureşti – Facultatea de Teatru, secția Regie Teatru, clasa Profesor Tudor Mărăscu; a fost șeful promoției 2001.
Este Doctor în Artele Spectacolului, domeniul Teatru (2002 – 2007), cu teza în care a abordat două teme: „Musicalul – spectacol total, modalităţi specifice de expresie.
A debutat ca regizor la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” în anul 2005 cu ”Parfum de Mitică”, o comedie muzicală de Aurel Storin şi Nicolae Caragia. Au urmat spectacolul concert ”OK, Melody!”, musicalul ”O premieră furtunoasă” de Marius Țeicu și Octavian Sava și spectacolele de Revistă ”Hohote în Herăstrău”, ”București în Re-Hazliu”, ”Veselia nu-i în criză”, ”Crăciun la Savoy”, ”Comedie pe Titanic”, ”Glume pe portativ”, ”Vivat, Revista!”, ”Aer bun! De Herăstrău”, ”Ca la Tănase”, ”Un cântec… O glumă
Konstantin Mirea -Vioară
Florin Pană -pian
Cristian Mirea -conteabass
Claudiu Purcărin -tobe
Details:
Povesti în jazz de dragoste w/ Konstantin Jazz Quartet - Special Guest
Open Doors: 19:00 | Concert: 19:30
Bilet: 50 Ron
Poiana Narciselor nr. 1 | Zona Cismigiu
Rezervări: 0762 733 224
_______________Regulament evenimente_____________________
Achiziția de bilet asigură și rezervarea la masă
Acces locatie/scanare bilete: 19:00 / Concert: 19:30
Toți spectatorii platesc bilet indiferent de varsta (excepție 0 – 3ani)
Nu sunt permise animale de companie
Prețul biletului nu include consumația la masă
Acest bilet presupune acordul de a sta cu alte persoane la masă.
Aranjarea la mese se face in functie de momentul achizitiei biletului.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.