Bilete la Povestea Renilor lui Mos Craciun

Alege evenimentul

10 dec

ora 11:00

Povestea Renilor lui Mos Craciun

Bucuresti, LumiLand - Teatru pentru copii

Bilete   

de la 60,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
16 dec

ora 16:30

Povestea Renilor lui Mos Craciun

Bucuresti, LumiLand - Teatru pentru copii

Bilete   

de la 35,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Unde? LumiLand - Teatru pentru copii
Când? 10 decembrie, orele 11:00/ 16 decembrie, orele 16:30
Duratǎ: spectacol 30 minute/ petrecerea 1 h
Vârstǎ recomandatǎ: 3 ani +

Ho, Ho, Ho, prieteni Lumilunzi!
Știți voi cine este Rudolf? Desigur, veți spune că este renul lui Moș Crăciun, cel cu năsucul roșu.

Dar cum a ajuns Rudolf să fie cel mai îndrăgit ren din lume, știți?

Ei bine, vom afla împreună la haiosul spectacol de teatru interactiv:
POVESTEA RENILOR LUI MOȘ CRĂCIUN

Așa cum obișnuim, imediat după spectacol facem o MEGA PETRECERE și îl așteptăm pe MOȘ CRĂCIUN, care vine cu sacul plin CADOURI pentru toții copiii Lumilunzi.

POVESTEA RENILOR LUI MOȘ CRĂCIUN

- spectacol de teatru interactiv-
Ei bine… au fost o dată ca niciodată cei 5 regi ai Doamnei Crăciun, iar fiecare dintre ei avea de învățat câte o lecție:

- Donner -> Lăcomia;

- Vixen -> Furia;

- Comet -> Răbdarea;

- Blitzen -> Mândria;

- Dancer -> Lenea.

Când Moș Crăciun a văzut că niciunul dintre reni nu o ajută pe Doamna Crăciun, acesta i-a transformat în copii și i-a trimis în Laponia.

După un drum lung, cei 5 copii l-au cunoscut pe Rudolf, care a avut mare grijă de fiecare în parte. Luând exemplul lui Rudolf, cei 5 copii i-au promis Moșului că vor fi buni și ascultători.

Cât despre Rudolf, acesta l-a rugat să-l lase să bucure copiii în fiecare an de Crăciun, așa că Moșul l-a transformat în bine cunoscutul ren cu nasul roșu care conduce sania Moșului în noaptea de Ajun.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.