Bilete la Planetarium - Bolta Cereasca

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 22 sept 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

SUPERNOVA Planetarium este cel mai MARE și mai PERFORMANT planetariu din România cu cel mai mare ecran sferic de 16m diametru, max. 200 de locuri, proiectoare 4K laser, fotolii super-ergonomice.
Vă așteptăm la cea mai fascinantă experiență imersivă în ROMÂNIA.

Dupa achizitionarea unui bilet, este necesara realizarea unei rezervari online, telefonic la nr. 0722333794 sau ad-hoc in Salina.
Rezervari Planetarium

PROGRAMUL
Pentru luna Mai programul la planetariu Miercuri-Vineri 08:00-15:00
Sambata-Duminica 9:00-15:00
Ultima coborare se va efectua la 14:30.

Spectacolele din PROGAMUL AFISAT sunt ORIENTATIVE!

Pentru ca oferta de spectacole depășeste limita programului, SUPERNOVA Planetarium a decis sa ofere vizitatorilor posiblitatea de a-și alege spectacolul, noi oferind doar intervalele de timp, astfel încât, pe principiul “primul venit – primul servit”, cei care fac rezervările să stabilească programul planetariului în cazul în care sunt primii care solicită pe acel interval un spectacol. Managementul confirmarilor este făcut de echipa noastră care va confirmă spectacolele sau ce opțiuni au mai ramas.

ATENȚIE!

Rezervarea este VALABILĂ cu max. 10 min. înaintea începerii spectacolelor programate. Ajungeți cu cel puțin 10 min. înaintea spectacolului pentru a cumpara biletele si a ocupa locuri mai bune în planetariu. Pentru aceasta vă sunt necesare cca. 15min. din momentul urcării in microbuz la punctul de îmbarcare + cca.15-20min. de mers în salină, deoarece planetariul este amplasat lângă “Sala Genezei” în capătul salinei deși se poate vedea încă de la intrare în capătul aleii principale.

Vă așteptăm cu drag la cel mai mare planetariu din Romania!

“UNIVERSE” – Calatorie in univers – 30lei/adult, 20lei/copil
“EARTH” – Formarea planetei Pamant – 30lei/adult, 20lei/copil
“SOLAR SUPER STORMS” – Super furtuni solare – 30lei/adult, 20lei/copil
“SUPERVOLCANOES” – Super-Vulcani – 30lei/adult, 20lei/copil
“ZULA PATROL” – jos pe Pamant- 30lei/adult, 20lei/copil (doar pe baza de programare cu min 10 pers./copii)
“APOLLO” – “CapCOM GO!” – 30lei/adult, 20lei/copil
"BOLTA" – Calatorie in Lumea Constelatiilor" – 45lei/adult, 30 lei/copil

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.