Bilete la Planetarium - Bolta Cereasca

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 02 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cel mai solicitat spectacol al SUPERNOVA Planetarium este un spectcol interactiv de astronomie in care experientele unei Calatorii in UNIVERS printre constelatii si simulari 3D te lasa cu gura cascata la propriu.
Participantii vor avea posibilitatea sa puncteze constelatiile stiute si sa invete noi constelatii, obiectele ce pot fi observate printre stele si nu in ultimul rand sa experimenteze cateva simulari 3D atat din Sistemul Solar sau din Galaxia noastra.

Lectorul spectacolului,Presedintele Asociatiei Astronomice URANIA din Bucuresti, astronom amator ing. Dragos BRASOV va impartasi din experienta sa de popularizator de astreonomie la publicul larg din Romania si din afara tarii de peste 30 de ani fie ca vorbim de Palatul National al Copiilor din Buuresti unde a desfasurat o activitate educationala sustinuta, fie de parcurile din Bucuresti: Tineretului, Herastrau, Cismigiu sau de Expeditiile de la Eclipsele Totale de Soare pe care le-a organizat in SUA, TURCIA si CHINA.

Asadar un periplu astronomic cu un astronom amator la timona care sigur va va transmite emotie, incantare dar si cateva cunostinte minimale despre constelatii cu care va veti delecta de cate ori veti privi cerul instelat."

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.