Bilete la Patrula Cățelușilor - Marea Cursă

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revino in curand

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesaPatrula Cățelușilor Live! „Marea Cursă” anunță datele turneului în România

Alătură-te cățelușilor tăi favoriți într-o aventură muzicală plină de curaj în lumina reflectoarelor în ianuarie la București, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc

București, 11-12 Ianuarie 2020 - Bazat pe celebra serie TV transmisă de Nickelodeon și produsă de Spin Master, Patrula Cățelușilor Live! „Marea Cursă” ajunge în România în cel mai nou turneu live, care aduce pe scenă cățelușii favoriți ai copiilor, într-o aventură muzicală plină de acțiune și energie. Când Primarul Goodway dispare în timpul Cursei din Golful Aventurii, cățelușii sar în ajutor. Alătură-te lui Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye și Everest în primul lor turneu din România! Acesta se va desfășura la Sfântu Gheorghe pe 7 ianuarie, Miercurea Ciuc pe 8 ianuarie. Turneul se va încheia cu 2 reprezentații la București, la Sala Polivalentă, pe 11 și 12 ianuarie.

Aducând pe scenă o distribuție formată din personajele preferate din Patrula cățelușilor, VStar Entertainment Group, TEG Life Touring și Nickelodeonprezintă Patrula Cățelușilor Live! „Marea cursă”, un spectacol care demonstrează că „nici o provocare nu e prea mare și nici un cățeluș nu e prea mic”. Scenariul conține lecții pentru toate vârstele, despre responsabilitate socială, aptitudini de relaționare și rezolvare a problemelor, surprinzând fiecare personaj în timp ce își folosește abilitățile unice și lucrează în echipă. Spectacolul este format din 2 acte cu o pauză intermediară și atrage atenția publicului prin marionete Bunraku - costumații inovatoare care dau viață personajelor din Patrula Cățelușilor.

„Patrula Cățelușilor este una dintre cele mai iubite emisiuni pentru copiii de vârste fragede. Are un format care înglobează atât divertisment cât și educație. Abilitățile și experiențele cățelușilor rezonează cu foarte mulți copii din întreaga lume, ceea ce ajută audiența să se identifice cu ei. Știm că atât copiii,cât și părinții vor iubi această experiență prin care îi pot vedea live pe scenă”, Podium Shows.

„Suntem încântați să îi avem drept parteneri pe VStar Entertainment Group, TEG Life Like Touring și Podium Shows pentru a aduce pe scenă Patrula Cățelușilor Live în fața tuturor familiilor din România. Această producție unică promite o mulțime de aventuri, iar publicul se poate implica alături de personaje pentru a îi ajuta pe cățeluși să salveze situația”, spune Thomas Kingsley, Director Global Location Based Experience Nickelodeon.

Spectacolul care durează 1 oră și 20 minute (2 acte și pauze) înglobează o coloană sonoră energică și un scenariu isteț care reprezintă o introducere perfectă a copiilor în lumea teatrului. Scenariul teatral clasic alături de proiecțiile video de ultimă generație transpun familiile într-un mediu autentic al Patrulei cățelușilor, incluzând locații din serial precum Golful Aventurii, Sediul, Insula Focilor, Ferma fermierului Yumi și Muntele lui Jake. Montajele video interactive permit publicului să participe prin interviuri, să ajute la rezolvarea cazurilor împreună cu cățelușii, să îl urmărească pe Primarul Goodway în acțiune și multe alte surprize.

 

Despre Spin Master

Spin Master (TSX:TOY; www.spinmaster.com) este una dintre cele mai mari companii globale de divertisment pentru copii, care creează, produce, licențiază și comercializează un portofoliu diversificat de jucării inovatoare, jocuri, produse și spectacole de entertainment. Spin Master este cunoscută pentru brand-urile premiate inclusiv Zoomer®, Bakugan®, Erector® by Meccano®, Hatchimals®, Aig Hogs® și PAW Patrol®. Din anul 2000, Spin Master a primit 103 nominalizări TIA Toy of The Year (TOTY) și a câștigat 30 de premii pentru produse din mai multe categorii, inclusiv 13 nominalizări TOTY pentru Innovatie Toy of the Year. Până în prezent, Spin Master a produs 9 seriale TV, inclusiv relansarea Bakugan: Battle Planet și marele hit, PAW Patrol care este difuzat în peste 160 de țări. Spin Master are peste 1800 angajați în țări din toată lumea, inclusiv Canada, Statele Unite ale Americii, Mexic, Franța, Italia, Regatul Unit, Rusia, Slovacia, Polonia, Germania, Suedia, Olanda, China, Hong Kong, Japonia, Vietnam și Australia.

 

Despre Nickelodeon

Nickelodeon este unul dintre cele mai cunoscute și distribuite branduri de divertisment multimedia pentru copii și întreaga familie. A construit o afacere globală prin punerea copiilor în prim-plan în toate acțiunile pe care le întreprind. Portofoliul brandului include programare și producție de televiziune în Statele Unite și în întreaga lume, împreună cu produse, aplicații, spectacole, publicitate și filme. Pentru mai multe informații vizitați http://www.nickpress.com. Marca Nickelodeon și titlurile adiacente, personajele și logo-urile sunt mărci înregistrate Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB)

 

Despre TEG Life Like Touring

Cu sediul în Melbourne, Australia, TEG Life Like Touring a scris, a produs și a organizat spectacole live pentru unele dintre cele mai populare branduri pentru copii de mai bine de 10 ani, printre care Ben și Holly, Chuggington, Dora the Explorer, Peppa Pig, Octonauts, Sesame Street, Scooby-Doo și Yo Gabba Gabba! Producțiile Life Like Touring au fost văzute în toate orașele importante din Australia și Noua Zeelandă, precum și în Africa, Asia, Europa, Orientul Mijlociu, America de Nord și America de Sud. Producțiile Life Like Touring sunt cunoscute pentru programaele de divertisment dedicate copiilor mici, preșcolari și școlari, într-un cadru de teatru tradițional. Recent, compania a produs o varietate de programe de divertisment experiențial teatral și tematic concepute pentru întreaga familie. Life Like Touring, împreună cu compania-soră, The Entertainment Store, au lucrat pentru unele dintre cele mai mari companii de divertisment din lume, inclusiv Cartoon Network, Disney, Entertainment One, Nickelodeon, Mattel și Warner Bros. Cel mai recent, Life Like Touring și The Entertainment Store au fost achiziționate de TEG Live și au devenit parte a companiei de soluții integrate de divertisment live din Australia cu capacități superioare în ticketing, digital, date și promovarea programelor de sport și divertisment live. Accesați www.lifeliketouring.com pentru mai multe detalii.

 

Despre Podium Shows

PODIUM SHOWS este o companie prezentă în industria internațională de divertisment de aproape 15 ani, organizând diverse producții la scară largă în regiunea CEE, precum Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația și Ungaria. Podium Shows este recunoscută pentru producții ce aduc pe scenă brand-uri celebre precum Yamato, Disney on Ice, Disney Live!, Locomotiva Thomas, Voca People, Crazy Horse, Harlem Globetrotters, etc., dar și producții sub licența artiștilor locali și internaționali precum Monty Python: Not the Messiah Comedy, Scooby-Doo, Masha și Ursul și Expoziția Aventura Spațială din iulie 2019 care a avut loc la Romexpo, în București.

 

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

 

Pret bilet :

 

VIP : 250 lei

Categoria 1 : 190 lei

Categoria 2 : 150 lei

Categoria 3 : 120 lei

Categoria 4 : 80 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul
nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol
sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.