Bilete la Orchestra Nationala Radio - Orga in Concert

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 31 mai 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Concertul Orchestrei Naționale Radio, programat vineri, 31 mai 2019 (19.00), la Sala Radio, se anulează. În contextul vizitei Sanctității Sale, Papa Francisc, în România, străzile adiacente Sălii Radio vor fi închise traficului la data menționată.

Evenimentul va fi programat la o dată ulterioară - în cursul stagiunii 2019-2020 - și va fi anunțat la momentul respectiv prin mijloacele de comunicare ale instituției.

Spectatorii care au achiziționat bilete la concertul din data de 31 mai vor primi contravaloarea biletelor achitate astfel:

Persoanele care au achizitionat de la casa de bilete a Salii Radio (Str. General Berthelot, nr. 60-64) se pot prezenta intre 28 si 31 mai 2019, intre orele 13-19, pentru a obtine contravaloarea biletelor;

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face intre datele de 28 mai - 11 Iunie 2019, prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete la casieria www.bilete.ro, situata pe Calea Grivitei nr. 143, Bucuresti, Sector 1 - in incinta Hotel Ibis Gara de Nord;

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier/posta la sediul Bilete.ro (pana la data de 11 Iunie 2019 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro), contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Daca ati achizitionat bilete prin modalitatea de plata si livrare E-bilet, comanda va fi procesata in decursul acestei saptamani, urmand sa primiti contravaloarea biletelor in contul in care au fost achitate.


Va mulțumim pentru înțelegere!

Orchestra Naţională Radio – Orga În Concert
Vineri, 31 Mai 2019, Ora 19.00
Sala Radio
Orchestra Naţională Radio
Dirijor: József Horváth
Solist: Fassang László - Orgă
F. Mendelssohn: Die Erste Walpurgisnacht, Op. 60
F. A. Guilmant: Simfonia Pentru Orgă Şi Orchestră În La Major Nr. 2
Corul Academic Radio
Dirijor: Ciprian Ţuţu

Pret/Bilet:
Categoria I – 30 Lei
Categoria A II-A - 25 Lei
Categoria A III-A – 20 Lei
Categoria Reducere 40% - 12 Lei
Categoria Reducere 90% - 3 Lei
Categoriile De Bilete Reduse Sunt Disponibile La Vanzare Doar La Casieria Salii Radio Bucuresti

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.