Bilete la ORA Jazz Festival

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 nov 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Ora Jazz Festival invită publicul meloman la Ediția a IV-a! ORA Jazz Festival 2023 se va desfășura între 17-19 noiembrie 2023 la Filarmonica de Stat din Oradea și Sinagoga Neologă Sion. Muzicieni jazz din Germania, Norvegia, U.K. și Franța își prezintă cele mai noi creații. Cele 6 concerte pe care vi le propunem sunt invitații muzicale în tot atâtea universuri sonore captivante, acoperind o gamă largă de stiluri. Muzica prezentată în festival se adresează celor care doresc să se bucure de sonorități familiare, cât și celor care doresc să-și extindă orizonturile muzicale.

Vineri și sâmbătă evenimentele se vor desfășura în Sala de concerte „Enescu - Bartók” a Filarmonicii de Stat (Str. Moscovei nr. 5). Vineri veți putea asculta două formații din Germania, care și-au lansat albumele la prestigioasa casă de discuri ACT Music. Una dintre ele este Nils Kugelmann Trio - formația contrabasistului Nils Kugelmann, laureat European Young Artists‘ Award 2023. Cealaltă, Jakob Manz Project, este formația unui tânăr saxofonist nominalizat anul acesta la Deutscher Jazzpreis.

Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, Tuva Halse Quintet (Norvegia) își va promova muzica de pe noul album (programat să apară în octombrie a.c.). Seara se va încheia cu concertul unui super-trio: Bansal/ Sriram/ Shaw Iversen, alcătuit din vedetele de ultimă oră ale scenelor din Oslo și Londra. Harpreet Bansal - vioară, Shri Sriram - electric bass și Patrick Shaw Iversen - instrumente de suflat vor crea peisaje sonore unice, folosindu-se de resursele jazzului, improvizației, muzicii clasice indiene și muzicii electronice.

Concertele din ultima zi a festivalului vor fi găzduite de Sinagoga Neologă Sion, acolo unde violoncelistul francez Vincent Courtois și basistul londonez SHRI (Shri Sriram) vor susține fiecare un concert solo. Ambii soliști au personalități muzicale remarcabile, sunt improvizatori cu temperamente puternice și estetici seducătoare.

Programul ORA Jazz Festival 2023:

Vineri, 17 noiembrie 2023
Filarmonica de Stat Oradea, 19:00
- Nils Kugelmann Trio
- Jakob Manz Project

Sâmbătă, 18 noiembrie 2023
Filarmonica de Stat Oradea, 19:00
- Tuva Halse Quintet
- Bansal/ Sriram/ Shaw Iversen

Duminică, 19 noiembrie 2023
Sinagoga Neologă Sion, 19:00
- Vincent Courtois solo
- SHRI solo

Urmăriți pagina Facebook: ORA Jazzfestival și Instagram: @orajazzfestival pentru mai multe informații despre muzicienii invitați în festival.
ORA Jazz Festival este organizat in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea Turismului in Oradea și Regiune VISIT ORADEA și Primăria Municipiului Oradea.
Parteneri: Filarmonica de Stat Oradea și Oradea Heritage

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.