Bilete la Opera Summer Hub

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 sept 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Acest eveniment face parte din programul artistic „Opera Summer Hub”, co-organizat de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj-Napoca (CREIC) și Londoner.

Pus în scenă în generosul amfiteatru din aer liber al CREIC, Opera Picnic ne invită să ne bucurăm de serile acestei veri în prezența artiștilor Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, ale căror spectacole vor cuceri scena aflată în centrul peisajului verde.

Primul Opera Picnic al acestei microstagiuni estivale ne propune o fuziune fascinantă pe partiturile Anotimpurilor compuse de Antonio Vivaldi și ale celor semnate de Astor Piazzolla.

Momentele artistice vor fi complimentate și de coșul de picnic special pregătit de chefii Londoner, pe care spectatorii sunt invitați să îl savureze pe terasele amfiteatrului alături de cei dragi.

* În contextul normelor oficiale pentru prevenirea răspândirii COVID-19, și al prevederilor sanitare, spectatorii prezenți la acest eveniment sunt rugați să își aducă propria pătură de picnic.
Numărul acceptat de participanți la acest proiect este de 400 persoane.

DISTRIBUȚIE:
Vlad Baciu - solist
Rareș Munthiu - solist
Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca
Dirijor: David Crescenzi

Pentru biletele cu transport inclus:

Plecarea este la 18:30 din fața Operei Naționale Române Cluj-Napoca, iar returul, după spectacol până în fața instituției. Biletul se prezintă la urcare, pe telefon, sau printat. Autobuzul pleacă la oră fixă, vă rugăm să nu întârziați.

Stimați Spectatori,

Așteptăm cu toții nerăbdători deschiderea Microstagiunii estivale OPERA SUMMER HUB 2020, organizată de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, alături de CREIC – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj-Napoca și Londoner!
Pentru a ne bucura în siguranță de armonia evenimentelor „Opera à la carte” și „Opera Picnic”, dorim să vă reamintim următoarele norme și detalii organizatorice pe care vă rugăm să le respectați:

• sosirea la locația evenimentelor, Cluj Innovation Park, cu 45 – 60 minute înainte de începerea spectacolelor;
• respectarea permanentă a distanței de minim 2 m față de persoanele aflate în jurul dumneavoastră;
• înainte de participarea la evenimente, vă rugăm să parcurgeți întregul Regulament oficial dedicat publicului „Opera Summer Hub”, accesibil aici: https://bit.ly/31Kc7sn;
• spectatorii evenimentelor „Opera Picnic” sunt rugați să își aducă propriile pături de picnic, în contextul normelor sanitare de prevenție impuse de autorități;
• respectarea tuturor marcajelor de orientare și a îndrumărilor oferite de organizatorii evenimentelor „Opera Summer Hub”.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm serate lirice plăcute alături de artiștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.