Old Blacks Rock & More Festival

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 mai 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pasionații de rock și iubitorii de riff-uri sunt așteptați vineri, 25 mai 2018, la cel mai mare eveniment de profil al începutului de an – Old Blacks Rock & More Festival. Old Blacks reunește cele mai promițătoare nume din scena romanească de astăzi, cu legendele rock cu care ai crescut, într-un spectacol organizat chiar în altarul muzicii românești, Arenele Romane.

Vino, pe 25 mai la Old Blacks Festival, să îi asculți pe Iedera, Vița de Vie și alți artiști renumiți care vor fi anunțați în perioada următoare.

Iedera
Dupa nomanizarea Best Rock Act de la primele premii MTV România, Iedera revine în cadrul festivalului Old Blacks și lucrează la cel de-al doilea material discografic. Primul single extras de pe viitorul album Iedera se numește „Trubadur(Montagne Russe)” și poate fi ascultat aici: https://youtu.be/ilhd_d_psjc

Vița de vie
În cei peste 21 ani de activitate, băieții de la Vița de Vie au una din cele mai iubite trupe de rock alternativ din România. Dupa lansarea videoclipului și single-ului “HAI HUI” din mai 2017, trupa a lansat al doilea extras de pe viitorul album, „Sase”, numit „DUR DE-A DURA”.
Alaturi de ei, scena Old Blacks Festival va vibra într-un spectacol hipnotizant, zgomotos și cu un setlist ....„legendary”.

Biletele se gasesc la următoarele prețuri:

- EARLYBIRD: primele 300 de bilete - 49 de lei Acces General și 99 de lei Golden Circle (în fața scenei)
- PRESALE 1: până în ziua evenimentului - 65 de lei Acces General și 120 de lei Golden Circle
- LA INTRARE biletele Acces General vor costa 99 de lei și 150 de lei Golden Circle.
Se pun în vanzare doar 4000 de abonamente Acces General și 700 Golden Circle.

Un eveniment organizat de Sprint Media Group.
Detalii: https://www.oldblacks.ro

Distribuie aceasta pagina