Bilete la Nikos Vertis

Alege evenimentul

08 feb 2024

ora 20:00

Nikos Vertis

Bucuresti, Sala Palatului Bucuresti

Bilete   

de la 200,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
15 feb 2024

ora 21:00

Nikos Vertis

Cluj-Napoca, BT Arena (Sala Polivalenta Cluj-Napoca)

Bilete   

de la 250,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

NIKOS VERTIS din nou în România

8, 9 Februarie 2024 la Sala Palatului – Bucuresti si 15 Februarie 2024 la BT Arena din Cluj-Napoca

‘’Știe cum să facă spectacol, trecând cu ușurință de la balade care îi pun în valoare vocea la cântece care te fac să dansezi imediat. Și are și mult farmec. E numai zâmbet pe scenă. Am fost la un concert Nikos Vertis pentru prima oară în viața mea și am înțeles de ce are atâta succes. ‘’ – Diana Brânuș

‘’ Recent am avut ocazia să văd un prim concert live cu el în România și, deși mai erau alte câteva opțiuni pentru a petrece o seară de vineri în București, am ales concertul de la Sala Palatului. Și a fost INCREDIBIL! Nikos Vertis este un om care-și iubește arta din toată inima. Un om plin de viață, viu, absolut dedicat scenei care, indiferent de cum îți este ziua, unul dintre concertele sale are puterea de a-ți da acea bună dispoziție necesară. Și un om care poate cânta timp de cinci ore și te face să vrei mai mult. Și el vrea mai mult. Pentru că e făcut pentru muzică. Iar dacă mai și cântă una dintre cele mai îndrăgite piese din folclorul românesc, atunci merită cu atât mai mult respect. Așa că, ori de câte ori aveți ocazia să-l vedeți live pe Nikos Vertis, NU-L RATAȚI.’’ – Andreea Cristina Mihalache

Cam așa sună mărturiile unor spectatori care l-au văzut anul trecut pentru prima data pe Nikos Vertis într-un concert live. Nu ratați o experiență unică!

Povestea incepe asa: in noiembrie 2015 Nikos Vertis concerteaza pentru prima data la Sala Palatului. Are un succes extraordinar si iata-ne dupa nouă ani, 14 concerte si peste 50.000 de spectator la concertele sale, de data aceasta, nu doar la Bucuresti ci si la Cluj.

Este singurul artist strain care a creeat o traditie, oferind de fiecare data un show extraordinar, de calitate, el insusi fiind cucerit de tara noastra, marturisind ca de abia asteapta sa se intoarca aici in fiecare an. “Pentru mine Romania este ca a doua casa. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul roman, care imi fredoneaza piesele de atâția ani chiar daca nu cunoaste limba greaca, ceea ce imi intareste convingerea ca muzica este un limbaj universal. Ma intorc de fiecare data cu o deosebita placere iar in acest an aniversar pentru mine, vom canta si vom dansa impreuna chiar in luna iubirii, de Valentine’s Day” declara Nikos Vertis.

Iubitorii muzicii grecesti din Romania vor avea prilejul sa-l reintalneasca pe popularul cantaret grec in luna februarie 2024, cand artistul va concerta la Bucuresti si Cluj. Si pentru acest an, ca de fiecare data, interpretul, va pregati o surpriza artistică unică în concertele sale, special creată pentru publicul roman.

Regulile de participare si acces la eveniment, sunt prezentate AICI

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.