Bilete la Micii curiosi - Episodul 2: Planeta noastra, Fantastica

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 iul 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Duminică, 9 iulie, de la ora 11:00, vă așteptăm să petrecem împreună momente de neuitat într-un eveniment plin de distracție și bucurie, perfect pentru întreaga familie:
MICII CURIOȘI – Ep.2 PLANETA NOASTRĂ, FANTASTICĂ

În dorința de a cunoaște lucruri noi și animați de curiozitatea care îi caracterizează, Piratul Rică Bucurică, Cosmo și Stropuleț improvizează o mică scenă de teatru, angrenând în jocul lor ceilalți copii, care, din spectatori devin personaje în aventura care va urma. Astfel, împreună pornesc într-o călătorie fascinantă, plină de haz și neprevăzut, în care vor zbura în spațiu, vor naviga pe mări și oceane, vor escalada munți și vor interacționa cu animalele ce vor deveni prieteni de nădejde. Excursiunea lor în lumea extraordinară în care trăim se dovedește a fi senzațională: “Este minunat să fii curios! Iar eu vreau să rămân mereu Micul curios”.

Colorată ca o acadea și mare cât universul, curiozitatea este cea care îi stimulează pe copii să înțeleagă lucruri dintre cele mai frumoase despre natură și univers, prin îmbinarea perfectă a jocului cu răspunsuri la întrebările: Ce? Cum? Unde? Când? De ce?

Distracția continuă cu "Petrecerea Prietenilor LumiLunzi"!
Cei mici se vor distra alături de Prietenii LumiLunzi într-un cadru distractiv cu muzică, dansuri, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face painting.
Și cum după atâta distracție și joacă pofta de mâncare devine tot mai mare, gazda noastră, The Pub,are pregătit un super bonus pentru voi!
Beneficiați de un discount special de 20% la orice produs preparat. Savurați cele mai delicioase preparate, de la pizza la burger și multe altele, la un preț avantajos și într-o atmosferă relaxată.

Vârsta recomandată: 3 ani +
Durata evenimentului:
- Spectacol- 30 min
- Petrecere- 1h

Prețul: 50 lei / copil
Parintii: întrarea libera

Adresă: Bd. Regina Elisabeta, nr. 9 (Piața Universității), București
Contact pentru rezervări: 0748 831 687

Locurile la mese se ocupă în ordinea sosirii.

Cu drag,
Echipa LumiLand - Teatru pentru copii.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.