Bilete la Micii curiosi - Episodul 1: Magicul Univers

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 18 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

TEATRU LA TERASĂ!
Unde? La The Pub - Universitatii, chiar în Piața Universității!

Duminică, 18 iunie, de la ora 11:00, vă așteptăm să petrecem împreună momente de neuitat
într-un eveniment plin de distracție și bucurie, perfect pentru întreaga familie:
MICII CURIOȘI – Ep.1 MAGICUL UNIVERS

Colorată ca o acadea și mare cât universul, curiozitatea este cea care îi stimulează pe copii să înțeleagă lucruri dintre cele mai frumoase despre natură și univers, prin îmbinarea perfectă a jocului cu răspunsuri la întrebările: Ce? Cum? Unde? Când? De ce?
Distracția continuă cu "Petrecerea Prietenilor LumiLunzi"!

Cei mici se vor distra alături de Prietenii LumiLunzi într-un cadru distractiv cu muzică, dansuri, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face painting.
Și cum după atâta distracție și joacă pofta de mâncare devine tot mai mare, gazda noastră, The Pub,are pregătit un super bonus pentru voi!

Beneficiați de un discount special de 20% la orice produs preparat. Savurați cele mai delicioase preparate, de la pizza la burger și multe altele, la un preț avantajos și într-o atmosferă relaxată.

Vârsta recomandată: 3 ani +
Durata evenimentului:
- Spectacol- 30 min
- Petrecere- 1h
Prețul: 50 lei / copil
Parintii: întrarea libera

Adresă: Bd. Regina Elisabeta, nr. 9 (Piața Universității), București
Contact pentru rezervări: 0748 831 687

Locurile la mese se ocupă în ordinea sosirii.

Cu drag,
Echipa LumiLand - Teatru pentru copii.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.