Marketing in Artificial Intelligence Era

Data si locatia

09 oct

ora 10:30

Marketing in Artificial Intelligence Era Conference

Bucuresti, Romexpo (Pavilion B1)

Bilete   

de la 336,00 RON

Conferinta „MARKETING IN ARTIFICIAL INTELLIGENCE ERA”
Organizator: EUROEXPO Fairs
Data: 9 octombrie 2019
Locatie: pavilion B1, Romexpo, Bucuresti
Program: 10:00-16:00

Cum faci sa ai succes intr-o industrie in continua miscare? Afla de la cei mai buni speakeri ai momentului cum sa fii proactiv si sa devii o “super-companie”.

Cei mai buni specialisti in marketing ai momentului sunt invitati sa dezbata provocarile pe care le aduce inteligenta artificiala in aceasta industrie si cum faci sa fii in avantaj competitiv.
Invitat special este IGOR BEUKER, cel mai influent antreprenor si speaker de marketing din Europa, care participa in premiera in Romania la o conferinta publica pe tema inteligentei artificiale in marketing. Igor a demonstrat, pe propria piele, cum se poate reinventa un fost jucator de fotbal profesionist intr-un “Math Man” carismatic intrat in business, cealalta lume a barbatilor nebuni.

Igor Beuker este un adevarat guru in marketing si media, care umple toata scena. E un spirit liber. Te captiveaza nu doar cu accentul sau olandez, ci mai ales cu exemplele ancorate in realitate si cu statistici usor de digerat. Te atrage in lumea lui si te motiveaza sa faci pact cu inteligenta artificiala. Ai doar de castigat daca te adaptezi, spune el.
Beuker nu doar vede, vorbeste si scrie despre trenduri in marketing. El le creeaza. Este un “trendwatcher” care studiaza tendintele viitorului si le transforma in experiente, pe care le share-uieste apoi publicului. Are propria metodologie de prognoza a tendintelor in marketing si media, care diferentiaza si perturba.

Mai multe informatii gasesti in pagina dedicata evenimentului.

Distribuie aceasta pagina