Bilete la Mami, vom fi bine? - eveniment de parenting și lansare de carte

Data si locatia

08 oct

ora 10:30

Mami, vom fi bine? - eveniment de parenting si lansare de carte

Bucuresti, Hotel Caro (sala Ballroom)

Bilete   

de la 50,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Mami, vom fi bine? - eveniment de parenting și lansare de carte
8 octombrie 2023, ora 10.30, Hotel Caro

Alături de trei experte în psihologie și pedagogie, autoarea de carte și jurnalista Ioana Chicet-Macoveiciuc va dezbate pentru un public format din 700 de părinți și cadre didactice teme extrem de importante, dar mai puțin discutate în spațiul public: atitudinea generală față de viață, succes și eșec, stima de sine, reziliența, generozitatea și responsabilitatea personală.
Speakeri
Diana Stănculeanu este psihoterapeut și expert național în sănătate mintală. Colaborează cu mai multe ONG-uri naționale pe strategii de promovare și intervenție în psihologia și psihoterapia familiei. Este formator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.
Andreea Neagu, este psiholog de copii și familii. Este specialist în sănătate mintală supraspecializat în evaluarea psihologică și psihoterapia copiilor, adolescenților, familiei, dar și a adulților.
Oana Moraru este profesor de Limba și literatura română și engleză, educatoare și învățătoare, fondatoare a Școlii Helikon, formator și publicist pe teme educaționale, cu experiență de 30 de ani în învățământ.
Agenda discuțiilor:
Încrederea de sine și stima de sine – cum le construim pentru copiii noștri?
Dacă strategiile esențiale pe care le învață copiii de la noi și de la școală ar fi într-un rucsac, ce ar trebui să conțină el la 12 ani?
Cum ne pregătim copiii pentru dezamăgire, greu și eșec?
Cum le vorbim copiilor despre război, imprevizibil și moarte?
Cum ne pregătim copiii pentru diversitatea lumii moderne? Cum le vorbim despre familie, cuplu și iubire?
Cum gestionăm propria anxietate legată de lume și de binele copiilor noștri?
Vor fi copiii noștri bine? Cum ne asigurăm că rămân buni și generoși?
Întrebări din public

Lansare și autografe
Cu ocazia acestui eveniment vor fi lansate și cele trei cărți din noua serie scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc și ilustrată pentru Editura Univers de artista din Spania Anna Clariana: Mami, ce e viața? Mami, ce e războiul și Mami, ce e familia?
Această nouă serie de cărți pentru copii este ideală pentru familiile cu copii de 3-7 ani care își pun multe întrebări și care vor să înțeleagă noțiuni importante, dar atât de complicate ca războiul, viața, spiritualitatea, conceptul de familie, prietenia, banii sau eșecul.
Cele trei cărți vor fi disponibile la eveniment, alături de alte cărți ale autoarei, dar și ale Oanei Moraru și ale Andreei Neagu. Autoarele vor oferi autografe la finalul evenimentului.
Prețul de acces la conferință este de 50 de lei/persoană.
Persoanele care doresc pot precomanda în avans cele trei cărți, caz în care vor avea acces gratuit în sală.
Există așadar două categorii de bilete (fără loc): doar acces în sală, sau acces în sală cu pachetul de trei cărți inclus (cărțile vor fi ridicate de la eveniment).

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.