Bilete la Magicul Univers

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 18 nov 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Suntem bucuroși să vă prezentăm spectacolul "Magicul Univers" cu Rică, Cosmo și Stropuleț.
Acest spectacol este o aventură captivantă și educativă pentru toți copiii curioși care vor să exploreze secretele universului alături de personajele noastre adorabile.

Povestea spectacolului "Magicul Univers" se concentrează pe aventurile personajelor Rică Bucurică, Cosmo și Stropuleț. Acești trei prieteni, cu o dorință nesfârșită de cunoaștere și curiozitate pentru lumea din jurul lor, decid să exploreze tainele universului.

Spectacolul începe cu reintroducerea personajelor și cu entuziasmul lor pentru citit și învățare. Ei împărtășesc informații despre univers și corpuri cerești precum stelele, planetele, galaxiile și alte obiecte cerești, folosind jocuri și interacțiuni cu copiii din public.

În timpul spectacolului, copiii sunt implicați în activități distractive și educative, cum ar fi jocuri de recunoaștere a planetelor și galaxiilor sau exerciții de imaginație privind cum ar putea vorbi planetele dacă ar avea voci.

Spectacolul are ca scop stimularea curiozității copiilor și îi încurajează să continue să exploreze și să învețe despre minunile universului. În final, personajele cântă un cântec despre univers, marcând încheierea aventurii lor educative și distractive în spațiul cosmic.

Această poveste captivantă și interactivă a spectacolului "Magicul Univers" oferă copiilor o experiență distractivă și educativă care îi încurajează să-și păstreze curiozitatea și să continue să exploreze și să învețe despre lumea din jurul lor.

Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.
Preț:
60 lei pt copil (spectacol +petrecere)
35 lei parinte

Detalii si bilete la email contact.lumiland@gmail.com sau la telefon 0748 831 687

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.