Bilete la Mădălina Pavăl

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 06 iun 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Un weekend de folclor și hip-hop cu Mădălina Pavăl
Sute de copii și tineri participă la Săptămâna Copiilor și Tinerilor, organizată de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu. Vedeta invitată în acest weekend este Mădălina Pavăl. A cântat cu trupa Subcarpați, a colindat ţara şi acum are mai multe proiecte muzicale, în colaborare cu alți artiști și instrumentiști talentați. Absolventă de Conservator, Mădălina face o fuziune între doina românească, hip-hop şi muzica clasică.

Mădălina Pavăl este un artist autentic, ce s-a născut în Moldova, dar care a avut curajul să spună clar și răspicat că tradițiile sunt minunate,ele ne țin uniți, ca popor, ca oameni și că nu e nimic plictisitor în a redescoperi frumusețea folclorului românesc. Dincolo de faptul că este un suflet frumos, cald, atent cu semenii și mereu cu gata să primească îmbrățișări, Mădălina a reușit să devină în scurt timp una dintre cele mai cunoscute voci feminine, pe o nișă ce presupune multă muncă, studiu și sensibilitate. Ia românească și converși nu lipsesc din garderoba ei, iar poveștile despre dor capătă o altă semnificație dacă le auzi cântate de ea și trupa de instrumentiști care o însoțesc.


Duminică: recital la Turnul Pompierilor
Duminică, 6 iunie, de la ora 20.00 va avea loc concertul pregătit de Mădălina Pavăl (voce) - Raluca Stratulat (vioară), Eliza Puchianu (pian). Locația: Parcul Dr. Fátyol Rudolf, în jurul Turnului Pompierilor. Intrarea se face în baza biletelor rezervate, care sunt disponibile GRATUIT, exclusiv pe platforma bilete.ro, în limita a 300 de bilete pentru concert. Intrarea se va face prin scanarea biletelor tipărite sau digitale, la intrările special amenajate dinspre Piața Libertății și Piața Jean Calvin. Porțile se vor deschide la ora 19.00. Se vor respecta prevederile privind combaterea COVID-19, purtarea măștilor de protecție și distanțarea fiind obligatorii.

Bilete de 0 lei: https://www.bilete.ro/madalina-paval/

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.