Bilete la LemonsLemonsLemonsLemonsLemons

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 oct 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

de Sam Steiner
Cu: Denisa Nicolae & Liviu Romanescu
Regia: Iulia Grigoriu
Scenografia: Răzvan Bordoș
Durata: 1h 30min
Spectacol urmat de sesiune de discuții cu publicul.
Recomandat 12+

Spectacolul „Lemons, Lemons, Lemons, Lemons, Lemons” este montarea în premieră națională a textului autorului britanic Sam Steiner. Textul imaginează o lume în care suntem forțați să spunem mai puțin, folosind doar 140 de cuvinte. Este o poveste despre ce spunem și cum spunem, despre lucrurile pe care le putem auzi doar în tăcere; despre cât de puțin ne spunem cu adevărat atunci când avem la dispoziție toate cuvintele. Să alegi să taci când întreaga lume țipă, poate deveni un act de rebeliune în sine. Cuvintele contează.

Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons vorbește despre importanța și greutatea fiecărui cuvânt, despre bariere de comunicare impuse și autoimpuse, despre puterea de a învăța coduri și de a citi printre rânduri pentru a depăși acele bariere. Vorbește despre iubire și despre moduri de a o exprima în lipsă de cuvinte. – Hailateatru.com

Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
* Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

GRATUIT elevi și studenți

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.