Bilete la Legenda Iepurașului de Paște

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 apr 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Descoperă magia sărbătorilor la spectacolul interactiv "Legenda Iepurașului de Paște" la LumiLand - Teatru pentru copii!

Când: 28 aprilie 2024
Durata: 30 de minute spectacol, urmat de o petrecere de 1 oră
Unde: LumiLand-Teatru pentru copii, str. Hristo Botev, nr. 1

Alătură-te nouă în această călătorie plină de aventuri și surprize!
**
Descoperă magia și bucuria sărbătorilor pascale alături de noi la spectacolul interactiv "Legenda Iepurașului de Paște"! Pe data de 27 aprilie 2024, te așteptăm să pătrunzi într-o lume plină de aventuri și surprize, unde personajele îndrăgite din povești prind viață sub ochii tăi.

Timp de 30 de minute, vei călători alături de noi într-o poveste captivantă despre curaj, prietenie și speranță. Privește cum se desfășoară întâmplările pline de emoție și râsete, iar tu vei fi protagonistul fiecărei aventuri!

Dar surprizele nu se opresc aici! După spectacol, te invităm la o petrecere plină de distracție și voie bună, unde te vei întâlni cu personajele tale preferate din poveste și vei avea ocazia să participi la jocuri, ateliere creative și multe alte activități amuzante.

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro, iar prețurile sunt de 60 de lei pentru copii și 35 de lei pentru părinți. Asigură-ți locul în această călătorie extraordinară și pregătește-te să trăiești momente de neuitat alături de noi la "Legenda Iepurașului de Paște”!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.